12 februari 2009
Här får ni se en fin födelsedagspresent som jag fick! Är de inte för söta? Knasigt bara att jag inte dricker kaffe. Men man får ju iaf se fina koppar när andra dricker kaffe!

Fick dessutom en utmaning av Angelica Där man skulle skriva 7 sanningar om sig själv. Lite knepig utmaning men ska se om jag får ihop det :)
1. Jag är den största godisgrisen som finns. Då menar jag inte plockgodis å sånt utan helst choklad i stora mängder och andra gottigheter som kakor (känner ingen annan familj som fikar så mycket som mamma,pappa och mormor)
2. Jag älskar mandelmassa och kan äta det med sked direkt från tuben nu i semletider när det brukar finnas i kylskåpet:)
3. Jag är en gnällspik som ofta gnäller för att jag har ont någonstanns
4. Jag drömmer om att få ett jobb där jag kan få ut lite av min kreativitet
5. Jag kan fundera på olika projekt precis när som.. mitt i natten, gärna mitt under lektionerna, på ett uteställe, ja precis när som.. "den möbeln skulle man kunna måla, hade jag haft ett rum sett ut såhär så hade jag köpt den vasen å gjort sådana gardiner, en sådan ska jag leta upp hos mamma å pappa etc"
6. Den 5 juni tar jag min socionomexamen på Malmö högskola
7. SISTA SANNINGEN!Jag tycker inte om sagan om ringen filmerna eller andra filmer som är i följetång (med undantag för harry potter) :)

Jag skickar vidare utmaningen till den som vill ta den så att ingen ska känna tvång!

2 kommentarer:

Marits vita skrin sa...

Hej hopp

Vad roligt att få läsa lite mer om dig.

ja, den dockan har jag tagit på jobbet när vi bytte ut våra dockor.
Men titta på blocket, det gör jag. jag skulle vilja ha en riktigt gammal med träben.

Kram

Lotta sa...

Hej,
kanonfina koppar. Hade jag gärna velat ha.
hläsn. Lotta