8 februari 2009


Hej allihopa! Idag tänkte jag visa mina tallrikar som inhandlades på Lions igår! Tyckte det var fint med det helt vita med mönster i porslinet, lätt att ha till annat mönstrat och färgat. Det lilla lilla gröna fatet med en söt ros i mitten (syns inte så tydligt) tänkte jag ha till tepåsefat men egentligen är det nog askfat, hittade två sådana söta med olika blommor i mitten.

Bilden längst upp var som jag fick av mamma, hon hade hittat de jätte söta muffinsformarna med små rosor på i en Rusta butik! Just nu har de en himmla massa söta ros-mönstrade saker. Underlägget under är ett hjärtformat porslinsunderlägg från Indiska.

Både igår och idag har jag målat som attans förutom att jag hann med lite loppis besök också! Allt kunde inte hänga med på tåget idag så det får köras till Lund senare. Har tagit lite fler bilder i morfars hus som ni nog får se under veckan!

Tänkte leta upp en gammal lampskärm och klä den med en spetsduk, är det någon som har testat detta och isåfall någon som har tips om hur man ska göra det?

Nu ska jag kika in hos er! Ha en trevlig söndags kväll!!


5 kommentarer:

marianaskeramik sa...

vilka underbara väskor i förra inlägget. tyvärr är jag dålig på textil så jag kan inte hjälpa dig med lampskärmen
ha de gott
marianaskeramik

Jennys vita drömmar sa...

Åh tack för din kommentar, och trevligt att hitta hit,jag kikar vidare:)Kram Jenny

Anonym sa...

Hej! Vilken mysig och trevlig blogg du har! Jag hamnade här av en slump och kikade runt och tyckte det var jätte trevligt! Tittade på dina bilder från greengate, de har så många fina saker. Jag var på mässan i Stockholm och i Danmark och fascinerades så utav deras saker, men tyvärr kan man ju inte ha allt.. Ser att vi bor i Skåne båda två! Välkommen att hälsa på mig....!;-)
Trevlig kväll!
Mvh Maria

Hagens Vita Vardag sa...

Halloj!
Hoppas helgen har varit bra! Ser att du varit ute och fyndat nu igen *ler* jättefina!
Själv är "tanten" lite sliten efter ytterligare ett innebandypass igår..suck, men kul är det!
Jag har bara sytt lampkjol av vanligt vitt skirt bomullstyg och spetsband, hur lätt som helst..hör av dig om du behöver support..

Här skiner solen helt underbart idag, så härligt.
Ha de gott
Kramar Anna

Weißer Vintagezauber sa...

Hallo, you have a very nice blog.Lovley things.Lg,from Elke.♥♥♥