19 februari 2009
Idag är en sån dag när jag vill placera om varenda möbel i lägenheten. Dock är man lite begränsad när det gäller i ommöbleringar i en tvåa. Igår kväll när jag skulle somna låtsades jag att vi hade köpt ett hus och att jag skulle möblera där istället. Bra att man har livlig fantasi i alla fall :) Så idag har jag istället placerat om massa småsaker istället och lyckats slå sönder glaset i min nya rostavla. Hur jag än gör idag tycker jag inte jag blir nöjd, är det inte för pråligt så tycker jag det blir för kalt, å ja ni fattar!? Ibland är det bara så! Ni får se en liten kik på bilderna.


Today i wanted to transfer all furniture in my flat. But when you live in a flat with two rooms it´s not the easyest way to do. Instead i transfer all small things. I´m still not satisfied.

9 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Vad fint du arrangerar! Men synd med tavlan.. Slog sönder en gammal dansk mjölkflaska här för bara en stund sen och fick bannor av maken när jag omedvetet börja plocka upp glaset med händerna så jag har plåster i handen nu naturligtvis. Jag blev förvisad till soffan och maken står och dammsuger upp allt glasflis..

Lampan är ny ja, av märket Tripple House..

kram

Annalisa - LISA LIBELLE sa...

hello...your pictures are a dream..as always!
Good night and lovelly, Lisa Libelle

Annalisa - LISA LIBELLE sa...

hello...i made the card myself...in the card/picture is this my pretty & lovelly dog :)
Good night, Lisa Libelle

HAGENS VITA VARDAG sa...

Hej gumman, oj vad jag känner igen mig! = )flytta runt, lägga till, ta bort, måla om, flytta tillbaka...suck..är det kvinnligt eller bara heeelt galet??
Du har i alla fall et underbart hem!
Kramis Ana

Vitt och nött sa...

ja tycker det ser jättefint ut! inte för mycket saker å inte heller för kallt! superfint! ja tycker du ska va nöjd.

ha de gott!
kram

mariaemb. sa...

Ja, det är så vackert med körsbärsblomm, riktiga vårkänslor! Jasså, jo men då känner du ju till utbildningen. Jag har velat fram och tillbaka om det är det jag verkligen vill men just nu känns det bra igen så jag kör på! Jasså, mångkulturell iniktning låter ju jättespännande! Och viktigt i dagens integrerade samhälle kan jag tänka. Blir du färdig till sommaren?

Ni verkar ha jättemysigt hemma, va duktig du är! Jag är likadan och flyttar runt saker men vi bor ganska litet så det är inte så långt att bära ;)

Hoppas att du får en riktigt härlig fredag!

Kramar från mig

Tulipa sa...

Hej!
Jag har sett dig och tårtan bland kommentarer ett tag så nu var jag bara tvungen att kika in här och se vem det var som "bodde" här!Alltid spännande att titta in till nya!

Ha en underbar helg!

Kram mariette

Marits vita skrin sa...

Vilken fin byrå, Det var så snyggt när den bröt av mot det vita.

Jag såg provdockorna i Malmö
Det var ju en av dom som var snyggast, den med längre kropp.
Om det dyker upp nån mer så kan vi ju dela om du har lusta att skicka en med bussgods till mig.

Kram på dig och ha en bra fredag.

Hemmalycka sa...

Känner igen det där.
Vissa dagar vill man göra om allt.
Trevlig blogg du har.
Jag lägger till dig i min blogglista.
Kram Åsa