15 februari 2009

Sambon brukar ha lite små sarkastiska kommentarer angående fattigmanssilver i lägenheten.. "vilken tur att du har köpt lite till fattigmanssilver eftersom vi hade ju INGET ALLS innan" eller "Vi är fattiga för vi har fattigmanssilver överallt"..
Jag gillar fattigmanssilver.. och ljus.. :)

Köpte ecalyptusblad för första gången för en tid sen. Visste inte att de blir så fina när man torkar dem! De är ju perfekta som bordsprydnad eller till kransar. Tycker det är en lite annorlunda men fin färg dessutom.

Kom på en sak som jag kan lägga till.. går man i "vanliga" inredningsbutiker så kostar oftast fattigmanssilver ändå ganska mycket.. flera av dessa som är på bilden är från ÖB kostade typ 12 kr st.. jag har även några från systrarna grene som med har kostat liknande. Jag har även en vas i fattigmanssilver som mamma hittade i en tio kronors butik. så: tips: LETA PÅ DE STÄLLEN DU MINST TROR!


7 kommentarer:

Hemmalycka sa...

Älskar oxå fattigmanssilver men har inte så mkt.
Jättefina bilder.
Kram Åsa

Weißer Vintagezauber sa...

Hallo, very nice silver candle-glases.Best wishes,from Elke.

♥ Pia... sa...

Hej..här är en till som gillar fattigmanssilver...bra tips ..får leta på öb nu då..där har jag inte varit på länge..blir en tur snart..nu ska jag kika runt lite hos dej..ha de..PIA

♥ Pia... sa...

å du ..nu är jag tillbaka..såg att du har skrivit namnet ditt med my live signatur..har en fråga..hur gör du fär att få ditt namn under varje inlägg?..jag har provat..och sparat som det står...men då blir inte bakrunden viot utan en svart ruta .och så vill jag inte ha det..och hämta det varje gång låter onekligen liiite jobbigt.. har du ett svar på detta ...så vore jag tacksam...PIA

Anonym sa...

ÖB? Har de så fina saker? Värt att kolla upp.
Kram A-S

HAGENS VITA VARDAG sa...

Halloj!
Ja men visst är det härligt med fattigmanssilver. Urfint och precis som du gjort på bilderna dekorerat med eucalyptus. Älskar eucaluptus! Finns ju både stor och småbladig. Jag använder båda varianterna till mycket!
Till mina bilder har jag hittat en sån superrolig sida. Du laddar ner bilderna från datorn och kan göra collage och allt möjligt. Jag kör den kostnadsfria varianten och det är verkligen skitkul!
www.picnik.com/
Kör hårt= )
Kramis Anna

Jenny sa...

Hej Josefiin, vilka fina ljusstakar du hittat, visste inte ens att de hade såna på ÖB!! :)
Jättefint med eukalyptusbladen, passar bra ihop med fattigmanssilver.
Ha en bra kommande vecka,
kram Jenny