2 mars 2009Detta otroligt fina porslin har jag nog klämt på minst sju gånger nu. Det kommer från Åhléns och heter Karin. En vän till mig har så himla fina assietter i liknande. Hon har hittat sina på loppis. Detta porslinet finns i kaffekoppar med fat, assietter, mattalrik och djupa talrikar. Jag hade velat ha assietterna som man kan duka med till vitt porslin. Hade varit finfint tycker jag:)

Både igår och idag har jag ägnat mängder av timmar åt att rensa i vår röa.. tömmt garderoben mm. Ointressant att läsa om för er men tänkte bara uppmana folk att rensa!!!!! Jag förstår inte hur jag kan ha så mycket papper (tack för det malmö högskola), kläder som jag inte använt på tre år och troligen aldrig använder och allt annat trots att jag jämmt å ständigt rensar ut. Jag skänker ofta till erikshjälpen. Det är så dumt att slänga saker som är hela! Sälj eller skänk sakerna!

I helgen såg jag ett märke i några butiker här i Lund som jag inte sett innan. Det var så fina kläder! Ska se om jag hittar några bilder så ska jag visa er lite senare:)

Kram på er!!

4 kommentarer:

eva sa...

hej..ja det är härligt att få rensa ut..man kan ju inte bara samla på sig en massa hela tiden...åhhh nyfiken vad det var för fint klädmärke du sett..
jag säljer Vila,Cream,Sirup,Isay och lite från Map gillar dom alla jättemkt..kram kram kram

Hemmalycka sa...

Kul när man hittar fina saker med en gammal stil som man känner igen från barndomen, lite nostalgi :)
Åhléns har mkt fint tycker jag.
Kram Åsa

Anonym sa...

Hej!
Det är så skönt när man får rensa bort saker som inte används. Det blir nästan lättare att andas då tycker jag.
Och så kan man ju fylla på med nya favoriter. Det ursöta porslinet tex.
Det blir nog ingen brödrost för mej just nu tror jag. Den finns kvar efter min resa också...
Kram A-S

Jenny sa...

Hej! Vilket sött porslin!!

Hmm..här hemma finns det flera vindsförråd som definitivt hade behövt rensas ut..får väl se när jag får ork att ta tag i det:)

Kram Jenny