31 mars 2009

Nu får ni en liten skymt från "morfars hus" igen! och jag har mer på lager :) varför är det så mycket roligare att fotografera utanför sitt eget hem? Visst har det söta skåpet ett fint nyckelhål!? Det var någon som inte ville ge sig tillkänna med namn som undrade vad "morfars hus" egentligen är för något. Och svaret är att det var morfars hus men mamma och pappa har ärvt huset så det är numera vårt. Jag kallar det morfars hus eftersom det egentliga smeknamnet gör att man direkt vet vart huset ligger, vilket jag inte vill skriva här på internet (håller mig ifrån allt för personliga saker och annat å grund av säkerhetsrisk).

När jag var liten brukade vi vara i huset under sommaren. Man var skitig i en vecka, plockade upp sin egen potatis och knasigt nog hade vi ett gammalt utedass som minilekstuga (måste kanske säga att det inte hade varit utedass på typ 30 år). Jag och min bror brukade alltid prata om hur vi skulle göra om huset! Vi skulle inreda vinden till ett stort sovrum för gäster och göra om en himla massa. Nu fixar mamma och pappa med det! Där finns mycket fina skatter så därför delar jag med mig! Hoppas att ni tycker det är lika mysigt som jag!


4 kommentarer:

Beckie sa...

Det ser ju jättefint och mysigt ut! Dit kan vi väl ta en tripp till sommaren :)?

Viveka på Humlebacken sa...

Vilket ljuvligt ställe!
Sorry för att jag glömde att du hade gjort ett vårinlägg, jag hade juu tom läst det:)
kram
Viveka

Ida sa...

Oj vilken fin blogg du har. Vilket bra tips att måla äggen själv. Jag har tröttnat på de skrikiga äggen men vill inte gärna lägga en förmögenhet på nya men så kan man ju faktiskt fixa dem på ett billigt sätt.

Ha det gott!
Kram kram

Kerstin sa...

Tack för tipset om äggen, ja ska prova!!

Skåpet du visar är underbart vackert, likaså historien om dig och din bror och era lekar och drömmar, visst är det underbart med syskon.

Varma kramar / Kerstin