27 april 2009


Dessa helt otroligt inspirerande bilderna hittade jag hos homeandcottage som är ett norskt företag. Tycker det är helt underbara bilder! Bra blandning av äldre och nyare stilar enligt mig! Ser personligt ut utan att vara plottrigt! Ljusa färger utan att känna helt färglöst!

Som ni förstår så skulle jag GÄRNA ha köket på nedersta bilden :)
Föresten.. ni var så många som sa att jag absolut inte fick måla pigtittaren! så jag ska låta den vara! iaf så länge! trots att sambon rynkade sina söta veck i pannan å sa "ska den se ut så?"

Ha en fin vecka alla!!


9 kommentarer:

Kerstin sa...

Det var duktigt att du lyssnade på oss! *ler* Du får väl visa sambon kommentarerna, 20-30 kvinnor KAN INTA HA FEL!

Må så gott, ha en fin vecka!
/ Kerstin

mariaemb. sa...

Åh vilket underbart kök! Blir så grymt sugen på hus på våren ;).

Mojito är en klassisk kubansk drink. Den innehåller ljus rom, lime, myntablad, is, rörsocker och sodavatten. Vi tog sockerdricka istället för socker och sodavatten och det blev lika gott. Den är riktigt frisk och god. Kan rekommenderas varmt till sommarens heta dagar!

Åh va kul med silversmide! Hur gick det?

Ha en fin vecka! Stor Kram

Anonym sa...

Jag flyttar gärna in i huset på bilderna! ;-)
Kram A-S

houseofchandeliers shabby chick sa...

Vad fint blogg du har, du är också en sån som är duktig på inredning, det är så roligt när man hittar till någon ny.
Ha det bra.
Kram Zara

carina sa...

Jag håller med dig...bilderna var jätte trevliga.
Förstår att du skulle vilja ha köket...jag också.
Bra att du funderar ett tag innan du målar pigtittaren.
Kramar/Carina

Huset vid ån sa...

Hej Josefin! Hoppas allt är bra med dig! Pelagonerna på bilden som du frågade om heter Mårbacka o är en gammeldags pelargon...verkligen jättefin!! Jag har flera stycken o dom är inte svårare än vanliga pelagoner att sköta! Gröna fingrar har jag "lite kanske" jag har drivit en liten blomsteraffär i 8 år så jag lärde mig väl en del...Angående bilden längst upp så är det en"lånad bild" o jag skäms nästan att jag inte har skrivit in det på min blogg för alla andra bilder är ju mina egna! Tur att du kommenterade bilden så jag kan rätta till o skriva in det!! Ha en riktigt trevlig Valborg o Njut av det vackra vädret! Kram Therese

Ann-Louise sa...

Lika kul titta in här som vanligt!!

Hoppas du har en bra vecka!

Kram

eva sa...

hej..fina bilder! vill passa på att önska trevlig valborg kram

Anonym sa...

伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區