2 april 2009

Söta skor som är hittade för ett tag sen på HM för ynka 129 kr och den fina sjalen som är i V-modell kommer också därifrån och kostade ännu mindre. Somrigt och finfint i mina ögon till en blommig klänning!

6 kommentarer:

oumberligating sa...

Har just gjort bort mig rejält här i bloggvärlden! Vill ha lite fler bloggkontakter så jag har valt ut lite "lämpliga" offer med fina och intressanta bloggar så skickade jag en liten "Onsdagshälsning"! När jag gjort det och skrivit några personliga och fina rader så upptäcker jag att det är "Torsdag"!
Där sket det sig ordentligt, tror jag, inte bara fel dag utan dessutom är jag man som många kommenterat. Jag lovar har försökt att blogga med en hel del grabbar, men i princip så är det noll och inga svar från den grenen av männsklighetern. Nu ljög jag några är det fast vi har gått över till mail för att skona omgivningen!
Nu ska jag försöka reda upp det här med fel dag, men hittar inte alla som jag skrivit till så nu skickar jag iväg dessa rader till några andra också. Som till dig och din fina blogg!
Ha en fin Torsdag mvh från Peter!
PS: Jagar också bokintresserade människor till min Frus blogg www.pockethexorna.blogspot.com hon har en kraftig ryggskada sedan 15 år tillbaka och är för det mesta sängliggandes och kan inte ragga "kunder" på samma sätt som jag(ler)!

Sussi sa...

... nu är vår/sommaren på väg skönt att ta av sig vinterkläderna och spatsera i vita spetsskor, härligt. :)

Designe sa...

Vilka supersöta skor och sjal oxå! Jättefina bilder! Nu vill man bara köpa sommarkläder! Ha en bra dag! Kram :)

Robinett sa...

Fina bilder, det rosa mot det vita, fina kontraster:)

Jenny sa...

Hej Josefin!
Jättesöta skor du hittat, riktigt somriga:)

Ha en bra dag,
Kraam Jenny

carina sa...

Sommar längtan blir allt större när man ser på dina fina inköp.
Jättesnyggt.
Ha en bra dag!
Kram/Carina