13 april 2009

Tävling

Nu tänkte jag köra en liten tävling strax innan min besöksräknare passerar 6000! Det man kan vinna är ett jätte gulligt förkläde som jag hittat på loppis för ett tag sen (jag hittade dessutom två till som jag själv har). Dock är det väldigt litet i omfång runt midjan så man får antingen vara mega liten i midjemått, eller sy till spetts på banden så att man kan knyta bak eller så kan ett barn ha förklädet! Hur som helst är det jätte gulligt och till detta vinner man söta muffinsformar med rosor.

Det du ska göra är att dela med dig av ett gott och enkelt favoritrecept på din blogg och länka till tävlingen! Kan vara både nyttiga och onyttiga, matiga och kakiga! Du bestämmer själv! Du skriver även en kommentar här i kommentarsfältet så att andra som vill tävla kan hitta ditt recept! På så sätt kanske vi är några stycken som hittar lite nya och goda saker! (om du inte har blogg och ändå vill vara med så kan du maila ett recept till mig eller skriva det här i bloggen)

Hoppas du vill vara med i min tävling!
Lycka till!!

8 kommentarer:

mariaemb. sa...

Hej! Jo det har varit riktigt skönt med påsklov och vädret har ju varit kanon! Härligt att ha nära till havet, här får vi nöja oss med Mälarens mindre trevliga vatten. Jo det är ruskigt dyrt. 170kr för 250g vilket är ungefär dubbelt jämfört med vanligt löste som man köper i tebutiker. Men då får man ju i och försig den snygga burken med ;). Riktigt gott är det i alla fall, mycket(!) godare än te man köper i vanliga livsmedelsbutiker och snäppet bättre än te från tebutiker. Jag hade ju tur att sambon köpte det åt mig för annars vet jag inte om det hade blivit av.

Jag tänkte vara med i din fina tävling sen också! Ska klura på ett bra recept först.

Kram kram

Jenny sa...

Hej Josefin!
Tack för dina alltid så gulliga kommentarer hos mig! Kul att du vill vara med i min tävling oxå!

Grattis till snart 6000 besökare!
Jag är gärna med o tävlar men oj, ett recept, hihi! Du vet ju hur bra jag är på att baka..får återkomma om det här:)

Hoppas du haft en jättebra påskhelg,
kram Jenny

Malin sa...

Hej, jag har ett grymt bra recept på en körsbärstårta på min sida som jag bakade till min sambos 40-årsdag. Lite vuxen i smaken men delish!!!
Mvh Malin

Vit poesi sa...

Jättemysig tävling! Jag har en riktig favorit. Jag hade ett inlägg den 14 april 2008 under etikett recept på världens godaste kaka. Gå in och kika där!! Den är iaf mitt tävlingsbidrag och går alltid hem!
kramar Malin

Ann-Louise sa...

Kul tävling!
Klart jag vil vara med och tävla!

Här mitt godaste recept (som är från Leila Lindholm) på Brownie:

http://annlouisesvarld.blogg.se/2009/march/chocolate-chip-walnut-brownies.html

Hoppas ni prover för det är sååå gott!

Kram och tack för en fin blogg!

Noamaja sa...

Vilken rolig och bra idé! Jag vill gärna vara med! Vet precis vilket recept jag skall bidra med. Skall bara hinna blogga in det...;-) Hur länge pågick tävlingen? Det är så roligt att ha fått en bloggföljare;-) Trogen och glad, ha, ha, så hittar jag nya bloggar! Vi ses i bloggarna!

Kram, Noa Maja

mariaemb. sa...

Hej! Nu tänkte jag passa på att lämna mitt bidrag till tävlingen!

Det är receptet på min Tomatsoppa med röda linser ocg fetaoströra. Den är jättelätt och snabb att göra, billig och dessutom fantastiskt god.

http://mariaemb.blogspot.com/2009/03/tomatsoppa-med-roda-linser-och.html

Ha en riktigt bra dag Josefin!
Kram kram

Mia sa...

Hej, vet att det var ett tag sedan tävlingen startade. Men du har inte skrivit vem som vann så jag undrar om tävlingen fortfarande pågår.

Mia