24 juni 2009


Bild: Arla

Få saker är så somrigt som fläderblomsaft tycker jag! Så det har jag gjort idag :) Jag har även lyckats med att ta det här med den danska / vita shabby chic stilen till en ny nivå.. först började det med att jag var kritvit och kände då hur jag verkligen smälte in i inredningen här hemma. Dock var jag ju inte så shabby utan mest vit! Då gick det sedan över till att jag lyckades bränna mina ben! men då knäskålarna fortfarande är vita så skulle man kunna säga att de mest liknar danska flaggan! Åh jag gillar ju Danmark väldigt mycket och man kan ju säga att jag blev lite shabby.. hihi..
En vän till mig sagt "man kan tänka sig att man kan shabba/sandpappra lite på sin personlighet.. tona ner vissa delar å så" Tänk så mycket som går att shabba :)
Nu ska jag äta jordgubbar!!!

Kram på er alla i sommarsverige!!

6 kommentarer:

Marits vita skrin sa...

hej sötnos.

Vad kul att du gillade presenten.

Jackan är köpt på Hm och ärmarna har jag faktiskt klippt av för att kunna rulla upp dom, hihi. Den är inte i riktigt skinn. Och kostade bara 500:-

Skynda dig ut och kolla om den finns nån kvar.

Puss på dig.
Marit

Malin sa...

samma här med shabbningen, tror inte att det finns ngn annan på denna jord som kan få lika ojämn bränna som jag. Ser inte klok ut, jag borde gå med en Burka på mig. Gud vad gott med "fladder-saft", med lite isbitar i i solen yummie

Ovanliga vantar sa...

Gå å käka buffe på Fröknarna fläderbloms i malmö, fantastisk vegetarisk mat där.

mariaemb. sa...

ÅÅÅÅÅH! Jag har väntat i veckor på att flädern ska slå ut här!! Jag älskar fläder båder bär och blomm men fläderblommssaft är det något speciellt sommrigt över.

Hoppas att allt är bra med dig. Jag har bara en veckas jobb kvar sen jar jag semester (läs arbetslös) i 4 låååånga sköna vackor.

Kram Kram

carina sa...

Hejsan Josefin!
Jättelänge sedan sist.
Det har verkligen hunnit hända saker hos dig den sista månaden som jag har haft blogguppehåll.
Både roliga och mindre roliga saker måste jag säga. Allt från dop o bröllop till bilolycka.
Skönt att det gick så pass bra som det gjorde i olyckan...man blir ju så himla rädd.
Du är duktig du....flädersaft...smaskens.
Kramar i massor//Carina

Ru Hedefalk sa...

Hej!

Vilken fantastisk blogg! Dig ska jag besöka ofta!

Kram Rusan