27 juni 2009


Hej!!
Tänkte göra något ovanligt idag och visa en bild på mig! Den inredningsstil som jag har hemma och som är mitt stora intresse smittar ofta av sig på mina klädval. Jag har aldrig förstått mig på alla de som klagar på modereportagen i lantlig stil som finns i Lantliv. Ska jag vara ärlig så är det till dem sidorna jag bläddrar till först av allt! För mig är det en otroligt vacker konst. De som stylar folk till de bilderna är mina gudar, haha :)
Jag är ju inte så glad för att visa bilder på mig själv egentligen men tänkte att jag ska få bort den rädslan eftersom mycket av min kreativitet uttrycks i mina kläder med. Därför tänkte jag prova att ta lite bilder på mina kläder då och då för att visa lite lantligt mode i bloggvärlden med! Dessutom är det kul att visa att det inte behöver kosta lika mycket som kläderna i reportagen i Lantliv gör!

På mig har jag min nyaste tunika/klänning som jag är helt kär i! Den är köpt på Noa Noas rea (vilket är den rea jag gillar mest eftersom jag aldrig har råd att handla anars) och ett par vita jeans som kostade mig 98 kr också på rea och på fötterna ser ni mina älskade tofflor som jag fick i examenspresent av mamma och pappa. De kommer från märket "Inga from sweden" och är kanske inte de billigaste skor jag ägt men dock mycket billigare än de tofflor som man brukar hitta i Lantliv. Jag är helt betuttad i skorna som dessutom har ergonomisk sula och inte är tunga att ha på sig som andra träskor. Lite roligt med vissa folk som tittar konstigt på mina träskor.. tänk så ovetande de är om hur hett träskor är just nu, haha!

Nå vad tycker ni om mitt lilla påhitt att visa lite kläder ibland?


4 kommentarer:

Hemmalycka sa...

Vad söt du är och jag gillar kläderna, framför allt tunikan.
Håller med om att Lantliv är en härlig tidning, dessutom med bra recept. Jag gillar den lantliga stilen men har den inte i hemmet men om jag någon gång får min dröm uppfylld och vi köper ett lantställe då ska det inredas á la Lantliv stilen.
Hoppas du får en trevlig sommar.
Kram Åsa

Hem och Lycka sa...

Vad söt du är och så fina kläder, Noa Noa älskar jag men har inte heller råd att handla där.

kram Mia

Anonym sa...

Hej Josefin!
Jätte bra idé! ;-) Söta kläder och tofflor...!
Solen skiner och jag har öppet i butiken, men lite avis är jag nog.. det är 2 loppisar idag som jag ite kan gå på *snyft*
Men å andra sidan var jag på andra loppisar igår. Bilder kommer inom kort på bloggen...! *hihi*
Ha en skön söndags eftermiddag1
Kram Maria

Sussi sa...

Hej!
Har nu hittat in till dig och tittat runt. Duhar jätte härlig stil både i kläder och inredning.
Vad roligt att du tillägnat din mormor bloggen!
Provdockan är underbar, en sån är jag också på jakt efter...
Ha en toppen vecka.
Tingeling Sussi