6 juni 2009

Livet är värdefulltHej allihopa!
Nu är jag examinerad å glad :) Har bl a fått en fin provdocka att fixa till i sommar!
Påväg mellan examen och restaurangen igår krockade vi ute på motorvägen så idag känner jag mig så lycklig över att jag och sambon lever och inte har några skador! Ibland blir man påmind om hur värdefullt livet är! På morgonen hade jag fått en skyddsängel av en kompis, jag tror starkt på att det var därför vi klarade oss så bra. Vi hade lånat några kompisars bil men den blev helt kvaddad eftersom det var en minibuss vi fick i ändan. Det känns alltid hemskt när det är någon annans bil men de tog det bra i alla fall så jag har lyckats lugna ner mig lite.

Nu var det ju inte detta jag skulle skriva om men ville bara påminna er om hur värdefullt livet är!
Sen tänkte jag höra om ni har något förslag på en blomma som överlever i ett sånt här miniväxthus? Det kommer ju luft in i det men jag vill helst ha det stängt upp till. I och för sig så kanske man kan ta sönder en ruta bak så de kommer in mer luft..

Hur som helst! Ha en härlig svenska flaggans dag! Det ska jag :)
Kramar!

5 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Men huu vad otäckt, ni hade visst änglavakt! Vad hände?

kram Mia

Hemmalycka sa...

Grattis till examen och vilken tur ni hade att olyckan gick så bra trots att det säkert var jätteläskigt när det hände och jobbigt med lånad bil, men det var ju en olycka och en olycka vet man ju inte när den kommer.
Håller med dig, livet är värdefullt!
Sköt om dig
Kram
Åsa

mariaemb. sa...

Men oj så obehagligt, jag hoppas att ni mår bra. Livet är värdefullt, tack för att du påminner mig om det. Ha en fin dag!

Stor Kram

Malin sa...

Vilken tur i oturen, bilar är materiellt och världsligt medans ett liv är ovärderligt. Lustigt att jag inte tror på gud men små skyddsänglar vill jag tro på iallafall ( eller en liten skyddstomte ) ta hand om er och grattis till examen. Kram Malin

Hemmet Är Min Borg sa...

så bra att det gick bra med er, jag tror oxå lite på skyddsängeln du fick ,
kram Jeanette