18 augusti 2009

Efterlysning: rolig butik i Göteborg?

Hej!

Är det möjligtvis någon som vill dela med sig av något roligt tips på en "josse-aktig butik" i Göteborg? Ni vet nog vad jag menar!
Har du varit i någon speciell butik där? Med mycket shabby chic? begagnat? eller roliga kläder? mycket prickigt? Pysselbutik? Kanske vet ni någonstans där de säljer Lisbeth Dahls saker?
Då får du gärna tipsa mig så blir jag sååååå GLAD!

3 kommentarer:

Hemmalycka sa...

Hej
Har mailat mina tips.
Kram Åsa

Line sa...

♥Tjingeling! Några av mina favoriter är Prickig katt för prylar,kläder (och Lisbeth dahl tror jag också att dom har), det finns även flera trevliga retro och vintage butiker i samma kvarter...och Casa Liné (inte så shabby men en fin butik i alla fall) och så har jag hört talas om en butik som heter Atmosphere men har aldrig hittat dit =) Sen älskar jag ju att badabadkar och då måste man ju köpa sitt bubbelbad på Lush mmmmm! Hoppas du får en trevlig dag i Götet.

KRAMEN

Cecilia sa...

Så här skrev jag till www.anetteshus.com en gång när hon frågade samma sak:

Den mysiga butiken Grandma's ligger på Vallgatan (på baksidan av Hotell Avalon) och är en härlig butik! Grönbergs interiör på slutet av Kungsgatan 18 är också väldigt bra. Magasinsgatan i närheten har flera trevliga butiker som Magasin 11, Norrgavel och någon afroart-butik. Balders Hage är fint och likaså Casa Linné på Södra Larmgatan. Drick kaffe på Da Matteo i Viktoriapassagen mellan Vallgatan och Södra Larmgatan. Lunch eller middag kan man äta på SOHO på Östra Larmgatan 16.

Sedan måste du till Haga som de andra tipsat om - där ligger mysiga butiker på rad.

På Södra vägen ligger Laura Ashley och vägg i vägg en annan trevlig inredningsbutik som jag inte minns namnet på. Går man sedan mot Liseberg finns Prylgalet som är en mycket mysigare butik än namnet antyder, samt någon mer trevlig butik.

Om ni hinner stanna: ät räksmörgås med vitt vin i Heaven 23 i Gothia towers, mitt emot Liseberg. Utsikten är hänförande!

ps Dessutom är Prickig katt som någon tipsade om en urmysig butik, den ligger också på Vallgatan.
ps igen: hoppas att det inte gjorde något att jag lånade en bild av dig och länkade till din blogg?