31 augusti 2009

White dreams
Hejsan!
I helgen hade jag mina sista lediga dagar denna sommaren! 12 veckor har jag haft då jag kikat in hos er, samlat massor av inspiration och pysslat en himla massa! Nu kommer de nog bli lite mindre bloggande gissar jag, när man inte har lika mycket ledigt.

Sista dagen igår var jag och en vän och letade efter lingon.. för alla ni som inte kommer från Skåne så låter de kanske otroligt att vi fick leta.. och inte hittade.. men så är det! och hjälper inte mamma mig med lingonproblemet så tänker jag KÖPA lingon.. helgalet!

Idag började jag skolan! Än så länge känns mitt äventyr helt rätt och super kul!
På bilderna ser ni en fin present som jag fick av en gullig bloggvän, Marit! Kika in till hennes fina blogg här. Den står i sovrummet framför min favoritbild i sovrummet!

5 kommentarer:

mariaemb. sa...

Hej Josefin!

Så många härliga inlägg du har hunnit med under tiden jag har varit bort! Det är alltid lika spännande att titta in här och se dina fina bilder.

Min skola börjar också nu och det ska faktiskt bli kul att komma igång igen.

Hoppas att du får en riktigt fin vecka!
Kram Kram

Malin sa...

lycka till med plugget, har du köpt ny väska och bänkpapper he he. Jag hoppas att du skriver om nya pyssel då och då och med dina fina foton till det, men låt skolan gå före. Kram Malin

Designe sa...

Vilken superfin present! Passar fint där vid hästtavlan! Vad läser du för nåt?..nåt kreativt? *nyfiken*
Ha en bra vecka! Kram :)

Emelie sa...

Hej Josefin!
Det ska bli rikitgt spännande att följa dig och se vad hösten och sstudier har att vänta...
Brädan från Marit är jättefin!

HAGENS VITA VARDAG sa...

Hej Josefine!
Superfin verkligen!
Lycka till med skolan och ha det så jättebra, hoppas du hör av dig lite då och då så vi får våra uppdateringar om hur det går!
Kramisar Anna