30 september 2009

Hej alla söta!
Här var det dåligt med bloggande! det får helt enkelt bli så med skolan att det blir lite oregelbundet! I går hade vi ett skolarbete som handlade om hur man arbetar med färg på IKEA, Ilva och Bo koncept. Det är så mycket saker som man tidigare inte lagt märke till.. som att alla val av färger på skyltar är av stor betydelse för om vi läser dem eller inte..
IKEA satsar mycket på att använda sina färger genomgående.. om man tänker på det kan man nästan säga vilken färg kassorna eller prisskyltarna har på IKEA bara genom att blunda.

På IKEA hittade jag en rolig bok väldigt billigt (inte den som är på bilden.. fick visa en bild på en annan bok från IKEA). Boken jag hittade hette Våga måla och kostar bara 9 kr på IKEA nu! Ett bra tips om man gillar böcker om inredning och förändring med färg!

Nu har hösten verkligen kommit hit och man blir sugen på att göra det mer mysigt och höstligt hemma! Lättast är att ändra med textilier och ljus som finns i så många fina färger (Ilva hade massor av härliga höstfärger på blockljus)
Vad brukar ni göra för att få det höstmysigt hemma?


1 kommentar:

♥ Affi ♥ sa...

Stearinljus och värmeljus i massor! Gosiga filtar i soffan.

Måste nog fara till IKEA och bunkra mera ljus snart, och kolla in boken du tipsar om.

Kram