9 juni 2010

Kreativa blogg tjejer

Tänkte göra ett inlägg där jag tipsar om mina favoriter i bloggvärden just nu!
Tror att alla mår bra av att ge andra lite beröm och ni är så många duktiga som borde uppmärksammas! När inte tiden alltid räcker till så hinner man inte kommentera hos alla så därför tänkte jag kompensera lite med en egen lösning..

Jag tänkte nämligen göra min egna lilla variant på utmärkelse.. Ni är många som är duktiga men här är några utvalda!

Bästa lantliga miljö går till Nordingården som alltid inspirerar med sina otroligt vackra omgivningar. Få bloggare är så bra på att fotografera mat som Mari är!

Bästa inredningsbloggen med kläder går till gulliga Marit som har Marits vita skrin. Blir alltid lika glad av att kika in till henne. Hon visar otroligt fina pojkrum och är häftig som vågar visa kläder!

Färggladaste bloggen är Rus Bland rosor och prickiga tekoppar. Var gång man tittar in till henne så känns det som att man blir ett barn igen av all lekfullhet!

Bästa secondhandbloggen har fröken Retro som gör bloggen Retroliving hos Erikshjälpen secondhand. Det är så roligt att se hur hon fixar med retroprylar och visar hur man kan förändra!

Bästa företagare är helt klart Anne-Charlotte på Fyra årstider - mitt liv på landet. Finns det någon som förstår var all den kvinnans energi kommer ifrån? sover hon ens? Hon är så duktig och det är så kul att få följa henne från att ha haft bloggen som hobby till att nu vara fullbokad som stylist och fotograf!!

Bäst på att visa bilder från olika egen gjorda reportage från olika tidningar är Pernilla på Dona blogg. Pernilla visar ofta mycket fint som får det att kittla i fingrarna!

Bästa tavelskapare är Emelie på Emelie Almhager. Hon gör helt otroligt fina tavlor och annat fint på beställning. Det är så kul att få se allt fint hon skapar!

Bästa fotografen är såklart Hanna på Hannas form. Min största favorit är när hon fotograferar bröllop!!

Den mysigaste bloggen har Maria på Mariaemb. Maria har väldigt gröna fingrar som används flitigt trotts att hon bor i lägenhet. Maria är med väldigt duktig på att fotografera och hos henne blir man alltid på glatt humör!

Bästa gammlingblogg är Clara på Underbara Clara. Hon inspirerar både med kläder och inredning. Det är så spännande att följa hennes förvandling av deras nya lanthus!


Ni är så duktiga allihopa och det är så kul att bli inspirerade av er!

Skynda er och besök tjejerna!!6 kommentarer:

Emelie sa...

Men josefin, jag sitter här och läser ditt inlägg och blir alldeles rörd när jag plötsligt får se mitt namn. Så gullig du är! Gud så glad jag blev! tänk att en kompllimang kan göra så mycket! =) Vi borde alla bli bättre på att berömma och tala om för de vi tycker om att vi ser och uppskattar...

Dyker alltid in här när jag ser att du postat ett nytt inlägg =) Tyvärr har jag varit dålig på att lämna kommentarer på sistone...
Stor kram till dig vännen!
Njut nu av sommaren!

Elles blogg sa...

Vilken jättefin och inspirerande blogg du har! Ska definitivt kolla närmare på dina favoritbloggar:)
/Eleonor

Annica sa...

Kan bara instämma när det gäller den jag känner till bäst Emelie=) Vilken tjej,henne har jag mycket nytta av ska du veta. Hon är en hejare på det mesta inom webb design,loggor göra annonser m.m. Listan kan göras lång. Din blogg gillar jag också=)Annica

Ru Hedefalk sa...

Gulle dig, du är ju bara för söt!
Vilken urgullig grej, att göra en egen maillista. Du är ju själv superduktig och jag läser såklart om allt fint du gör i skolan.
Bamsekram

mariaemb. sa...

Men gulliga gulliga du!! Tack! Så glad jag blev över dina ord, de värmer! Du är ju också en av mina favoriter. Är glad att du uppdaterar lite oftare nu :)

När vi gjorde vår Österlenresa förra sommaren besökte vi också Olof Viktor. Vilket mysigt ställe och gooooda bakverk! ;)

Ha en riktigt fin helg!! Stor kram!

Dona blogg sa...

Åh, tack snälla! Höll på att skvimpa över fredagsvinet på dataskärmen när jag läste mitt namn på din lista :)

Såg ditt fina jobb i Allas!

Stor kram!
/Pernilla