8 juni 2010

Sybutiken Askungens låtsas hemsida
Hej!
Tänkte visa vår uppgift som vi gjorde i marknadsföringskursen nu innan sommaren. Uppgiften var att göra en internetbutik till antingen ett påhittat företag eller ett existerande. I utformandet skulle vi använda oss av de kunskaper vi fått under kursens gång. Vi valde att göra en internetbutik till vår minibutik som ni sett här tidigare i höstas. Om ni vill titta på den igen så trycker ni bara här.
Butiken är en sybutik som heter Askungen. Butiken har fungerat som modell både i konceptdesign, färg och form och nu marknadsföring.

Den översta bilden är startsidan. Om man sedan trycker i menyn till vänster på ex "om oss" eller "inspiration" så kommer man vidare till de andra två. Tyvärr kan jag inte ange källor på bilderna eftersom de är plockade från lite här och där. Hoppas att ingen tar illa vid sig!

Vi är en grupp på tre som gjort sidan och det är så roligt att få jobba med så kreativa människor som tycker att sånt här är lika kul som jag! STOR KRAM TILL ER!

Det var roligt att se klassens olika hemsidor.. alla är så duktiga! Där fanns en grupp som gjort en ny sida till ett befintligt företag. Den var väldigt snygg och hade lätt ökat deras försäljning radikalt. Dock var de så trångsynta och otrevliga att de inte ens fick ta del av sidan. Tråkigt men de får skylla sig själva :)

Ha en fin dag! Kram!!

Inga kommentarer: