12 juli 2010

Engelskt porslin


Har länge haft en stor kärlek till fint engelskt porslin som detta! älskar det blåvita.. speciellt på sommaren! Dessa assietterna hittade jag 8 stycken av.. 3 kr styck.. det är ju helt galet! det är så galet att även om jag äger mer tallrikar än vad vissa människor gör under en livsstid så var jag tvungen att ha dem.. Jag får väl göra av med några av mina andra! .. hmm.. eller inte.. :)


5 kommentarer:

mariaemb. sa...

Hahaha! Fynd är alltid fynd och de bör inhandlas! Min mamma är som du och letar blått engelskt porslin, helst udda! På tal om mammor, så söt din är! Hon ser dessutom väldigt snäll ut! :)

Hoppas du har det bra i värmen! Stor Kram

Anonym sa...

Ja Du, det var allt en sinnlig blogg & nu skall jag ta av mig 'mina sandiga badskor' & göra ett cyberbesök på Din blogg ;)

Agneta, Österlen

Designe sa...

Så vackra! Om du inte redan köpt tunikan på Lindex så slå till!..jag gillar min jättemycket!:) Hittar ofta såna romantiska kläder på Lindex faktiskt! Ha det bra i sommarvärmen! Kram :)

Unknown sa...

Hej du rara! Tack för din fina kommentar hos oss!! Det värmer verkligen, nu ska jag ta mig lite sent kvällste och titta lite mer här på din ljuva blogg, kram Petra

Marita sa...

Å vilka fina assietter, och nästa gratis också!! De skulle inte jag heller kunna låta bli även om mina skåp dignar av assietter och annat porslin!! Visst är väl engelskt porslin helt underbart!! Jag har en trave frukostskålar i engelskt porslin, de flesta i blått och vitt, men för lite sedan kom jag över 4 st i rött och vitt!!! Älskar dem!!!
Grattis till fyndet!
kram, Marita