11 februari 2011

Gudrun Sjödén vår

Helt underbara bilder från Gudrun Sjödén. Jag älskar deras sätt att göra sina kataloger och styla sina bilder. Känns naturliga men ändå annorlunda och spännande.

3 kommentarer:

mariaemb. sa...

Vilken färgexplosion! Härligt!

Jo men då tycker jag absolut att du ska ta och anmäla dig till den. Massa inspiration och så är den ju gratis! :)

Åh så sugen jag blev på Österlen nu när du sa det! Vi har inte hunnit tänka så långt för just nu är det mest funderingar kring vart Johan ska få jobb i sommar. Förhoppningsvis slipper han jobba i norr!

Stackare! Hoppas du kryar på dig. Snart kommer våren!
KRAM!

jc sa...

Vilken fantastiskt fin klänning på första bilden.. Blev inspirerad, putsa fönster och byta till vår gardiner.. Kanske tom köpa en bukett tulpaner till min stressade mage. Kram söta

Emelie sa...

Hej!

Jag faller också för Gudruns kataloger, de har något särskilt! Jag själv är ju inte så färgstark av mig men min svärmor däremot shoppar gärna mycket och länge på nätet hos Gudrun.=) hihi! Hon kom faktiskt nu i veckan med ett nytt litet paket hon hämtat ut och det var från Gudrun. *med smak för det goda* ;)

*Just nu ser jag framemot att få Stoff och Stil hem i lådan. Har bara kikat på nätet än så länge. Sen blir det lite beställning. Måste bland annat köpa duschdraperi tyg till vårt nya badrum.

Önskar dig en härlig helg!
kram Emelie