2 mars 2011

SovrumsinspirationNi blir snart tokiga på mig och all Alvhem inspiration men åh vad fint detta sovrummet var. Tänk det utan tapeten - då ser de inte så speciellt ut men tapeten lyfter hela rummet. Gillar fondväggar i sovrum även om det sägs att den trenden var över för ett år sen. Jag tror inte riktigt på det för svensson är fondväggälskare. Det är perfekt när man är lite feg men ändå vill ha förändring. Sen när man tröttnar kan man ju sätta en annan tapet där!

4 kommentarer:

Emelie sa...

Faller också för den bilden! =)
Hej å hå! Hoppas allt är bra med dig!

Jo jag vet att jag är ute, men precis som du säger så känner jag att fondväggar kan vara ett alldeles utmärkt sätt för att skapa den där känslan med det lilla extra. Ja, för oss färglösa vill säga...hihi! Det blir nog fond i vårt sovrum!

Ha en bra dag!
kram Emelie

Hildas hem - Sofia sa...

Jag kan inte annat än att hålla med. Bilderna är underbara. Jag tror inte heller att fondväggs-perioden är över ännu.

Ha en fin dag!
Kram Sofia

Emma - white avenue sa...

Alvhem mäkleri är verkligen beroendeframkallande! Kan gå in hur ofta som helst och titta på deras fina bilder. Jag skulle kunna flytta in i nästan alla deras lägenheter på momangen! :)

Hoppas du får en mysig kväll!

Kram, Emma

Så Vitt Jag Vet sa...

Ja vackert är det så det förslår.
Har du haft problem med inläggsikonerna.. Ser att din kommer fram. MEn många bloggar utan.. Har du gjort något extra så din mini bild nu kommer fram..
Vet att det är ett konstigt problem..
Kraam
Sanne