4 april 2011

Väst galen
Jag är västgalen och har ett litet "lager" med västar i min garderob. Närmare bestämt nio västar. Jag använder dem i perioder men har nog alltid gillat väst. Tycker det är ett bra sätt att piffa till det mesta. Fint till jeans men även till väst och kjol. Jeansvästen hittade jag på secondhand för några veckor sen och är den "nyaste" i samlingen. Såg att det finns likadan på HM med olika slitningar. Flertalet av de andra västarna kommer ifrån Noa Noa. Vissa har jag hittat på secondhand och någon har jag köpt i butiken. Även om det vissa år är lättare än andra år att hitta västar i butikerna så skulle jag vilja säga att väst aldrig blir omodernt. Har du någon typ av plagg som är din favorit?

Idag är det redovisning av mitt examensarbete och imorgon ska jag inleda ett arbete till Noa Noas huvudkontor som jag ska göra de närmsta veckorna så jag får kika in till er senare!

2 kommentarer:

Designe sa...

Så fina! Ja de piffar verkligen upp och förändrar en klädsel! :)

Fröken Fräken sa...

Fin samling med västar! Själv tror jag inte att jag äger en enda, och nu undrar jag verkligen varför?! DÄremot har jag massor med koftor av alla de slag ;-D