27 maj 2011

Studentfoton Fick det stora nöjet att fotografera två söta studenter som slutar skolan om lite mer än en vecka. Tjejen med det fina blonda håret är min kusin och den andra tjejen är hennes vän! Dessa foton är från Lunds stadspark som hade vackra rosa blommor över hela marken dagen till ära. Plötsligt kändes de som de var igår man själv tog studenten men efter att ha räknat på det så är det ju faktiskt 6 år sen.. tiden går snabbt! 6 år senare är jag snart både utbildad socionom och visual merchandiser.. som det kan gå. Tokigt :) Hur som helst var det super roligt att få fotografera tjejerna och hoppas på fler fotosessioner! Ni ska få se nåhgra bilder vi tog i de klassiska skånska rappsfältet med någon dag.

Kram till er alla söta som kikar in!!

6 kommentarer:

mariaemb. sa...

WOW vilka foton! Du är så himla duktig Josefin! Och ang den nya frisyren, du är säkert toksnygg! ;)

Ha en riktigt fin kväll! Här blir det myskväll och fira att tentorna är över.

KRAM

Petra / Popetotrora sa...

Det va tider det... när man tog studenten. :-) Längtar lite tillbaka när jag ser dina jättefina bilder!

Johanna Stålros sa...

Fina bilder du tagit! Önskar dig en fin kväll. Kram Johanna

Anonym sa...

Så härliga bilder du tagit! Helt underbara!

Vill också erkänna att jag tagit en bild av dig, jag har tagit en bild från den fina blomsteraffären i Danmark, och visat den på Facebook hos tidningen Isabellas, för att visa att vi har mycket att lära av danskarna. Jag har skrivit vart bilden kommer ifrån och vem som plåtat. Jag hoppas du inte blir arg på mig... Känns det fel så maila mig på info@annamard.se

Varma hälsningar
Anna Mård

Emmas vita drömmar ♥ sa...

Helt underbara bilder - älskar dina foton, du är så begåvad! =) Tänk om jag hade haft så här vackra bilder från min student... Nä, mina ligger gömda långt inne i någon byrålåda...och de ligger ganska bra där! ;)
Ha en härlig helg!

Kram kram

Petra / Popetotrora sa...

Hej Josefin!
Kartan är köpt på Urbanoutfitters här i Stockholm. Vet tyvärr inte om den finns på nätet.

Och du ang. ditt kommenteringsproblem (jag hade samma) så är lösningen att du ska se till att rutan "fortsätt vara inloggad" INTE är ikryssad när du loggar in. Då funkar det plötsligt att kommentera igen. :-)