4 september 2011

Brudfotografering

...eller rättare sagt brudklänningsfotografering till fina sömmerskan Johanna Franzén som sytt denna vackra skapelse! Bruden i sig var verkligen inte heller fy skam - så vacker och bjöd på många fina fotoleenden! :) Några bilder ska användas till Johannas sida längre fram och jag fick chansen att ta några som kanske inte visar klänningen sådär jätte mycket men min grejj är nog att ta bilder bakifrån för fy vad jag tycker det är fint! En vacker rygg eller nacke är helt enkelt finfint! Här får ni en liten kik på några av bilderna!


Visst ser hon ut som en runaway bride? :)


6 kommentarer:

Designe sa...

Så vackert och härliga bilder! Va duktig du är! :)

Emelie sa...

Vilka vackra och härliga bilder du tagit! Så fina! Vad duktig du är Josefin!
Förstår att det måsta ha varit superroligt. :)
Och nacken och ryggen på en klänning får man inte glömma, speciellt inte på en brudklänningen. Det finns minst lika mycket tanke där oftast...

Önskar dig en fin vecka!
kram Emelie

Jojjo sa...

Duktiga, duktiga Josefin!

mariaemb. sa...

Åh, jätte jätte jättefint! Du är så duktig!! (Hur många gånger har jag sagt det nu? Haha)

Nä, vet du, jag är rätt dålig på kameror/objektiv. Kör fortfarande på min canon och det objektivet som följde med. Skulle vääääldigt gärna köpa ett nytt men det får lov att vänta tills jag fått jobb och börjat tjäna pengar. ;) För dig är det ju en riktigt bra investering, du får berätta vilket det blev sen. :)

Ha en fin kväll! Stor kram

Petra / Popetotrora sa...

Finfina bilder! Vilken häftig allé ni hittat att fota i. :-)

Virginia Maria de Jesus Fassarella sa...

I could not help commenting on a wonderful photo. Vintage is always special. I love it! The scene was very well chosen. Congratulations on posting.