2 oktober 2011

ny trend inom homestagingAlltså.. jag tycker detta är så COOLT! en ny trend inom homestaging.. att arbeta med objektet som om det utspelar sig en scen där. Fungerar nog inte på alla kunder men så otroligt häftigt att svensk fastighetsförmedling vågar göra detta. När man kikar bilderna känns det som att man får ta del av en historia. Istället för att se det gamla vanliga utlägget om "renoveringsobjekt" så använder de sig av att huset faktiskt är så bevarat och ser ut att ha stannat i en annan tid. Vad tycker ni?

I veckan som gått har jag varit en tripp i stockholm och vilken lycka att jag äntligen fick träffa Maria -bloggvän sedan flera år. Tänk så roligt att bloggen ger så mycket gott! Jag kan nu ta och meddela att jag sett hennes lägenhet utanför kamerans gränser och den är finfin! Maria är såklart finfin hon också och lagar väääldigt god mat. Men det var knappast något som var förvånande! :)

Hoppas ni har en mysig söndag!

ops - länken till svensk fastighetsförmedlings annonsen hittar du här

2 kommentarer:

Petra / Popetotrora sa...

Så himla rolig och cool idé!! :-)

mariaemb. sa...

Finaset du, tack för de orden! Det var så kul att träffa dig. Hoppas att det inte ska ta lika många år innan vi ses igen. :)

Och den där griffeltavlebilden är så snygg, har legat i min inspirationsmapp sen jag först såg den. Håller på att jobba på Johan att vi ska måla, det går ganska så bra faktiskt. ;)

Ha en bra dag!
Kram