27 januari 2012

vårblus och kamerakrångel


Luktar lite vår med ljus blus tycker jag! Svårt att fotografera idag. Kunde inte fatta varför kameran inte ville fokusera. Den har varit knepig ett tag men idag blev det värre. Efter att ha åkt till kamera doktorn i malmö visade det sig vara objektivet som var helt sönder och först fick vi inte ens av det. Som tur var är kamerahuset helt! Ni får stå ut med lite halvkassa bilder idag. Veckan har bjudit på jobb i göteborg där jag gjorde ett riktigt bra reafynd ni ska få se någon dag! Jag har inte gått på mycket rea denna vinter eftersom man blir en aning trött på hela fenomenet när man jobbar mitt uppe i det. Å andra sidan så konstaterade jag ju i tidigare inlägg att jag inte behöver ett dugg ändåså :) 
Nu är det dags för en mysig helg med lite födelsedagsfirande och middag men goa vänner! Hoppas ni har en fin fredagkväll! Dags för mig att sätta igång och baka lite innan läggdags!

2 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Jättefin blus- och visst förmedlar den vår;) Jag har inte heller gjort så många reafynd, som jag läser på många andras bloggar...Trevlig helg!

PIAZZAN en inredningsblogg sa...

vilken tur du hade med kameran ändå.....*ler ...jag tycker alltid att det brukar kosta mer att laga än att köpa ny , när mina går sönder. Hoppas du hade en fin dag här upp hos oss....och att helgen blir riktigt bra.

Hej från Göteborg och mig.
Pernilla