19 maj 2012

josefins regnrecept

Tänkte att ni ska få ett recept till regniga dagar..

För en vecka sedan klagade alla över vädret och det brukar såklart jag med göra men just den dagen kändes regn som det mysigaste som kunde hända.

- Gör en lista med regnrelaterad musik eller bara "mysa hemma musik" exempel på artiser är Joe Purdy, Anna Ternheim, Norah Jones (sistnämna gäller inte Noa noa arbetare som nog hört henne några gånger för mycket:))
- Stäng av tv och större lampor och tänd ljus istället
- Sitt kvar extra länge med tekoppen så att du blir tvungen att fylla på med varmt vatten
- Tänk att det är mysigt att ha tak över huvudet när det regnarTipsen kan med fördel även användas när man ska göra något tråkigt som att stryka, tvätta eller diska för då blir det såå mycket mysigare!


Min sambo undrade om det var en köttätande växt eftersom den är i bur. Men det kan jag lova att det inte är. Men vad är det egentligen jag köpt? någon som vet?
"Buren" och blomman hittade jag på den fina butiken Balders hage i göteborg. Resten är loppis!

1 kommentar:

Anna I sa...

Ja Joe Purdy e riktig mysmusik! Låten I love the rain the most e ju ett måste till dina regntips! ingen aning om vad buren är för nåt..vissa grejer i homestylingbuktiker förstår jag inte vad det egentligen e tänkt de ska användas till. Men jag tror det e det som e grejen..att man ska komma på det själv, precis som du gör:)