20 augusti 2012

Sommarens loppisköp
Ett av sommarens loppisköp är trähyllan som jag hittade på esplanaden i Lund. Den har suttit på en tågstation och har roliga små lappar som jag först hade tänkt ta bort men som är lite roligt att kika på. Det står ex "Hälsningborg" med ä.. "Stockholm c" mm på kanterna.. och lite annat som tyder på att man haft den och lagt någon slags lappar till de olika tågturerna. Under sommaren har den fått stå på balkongen men snart får den flytta in i lägenheten, frågan är bara var. 

Jag är igång och jobbar som visual merchandiser och i butiken igen efter ett långt sommaruppehåll då jag mest jobbat med mitt egna företag! Efter jobb i helgen hade jag en ledig dag som spenderats på bästa sätt.. på stranden.. man får suga ut det sista av sommaren om den nu kommer på lite tillfälligt besök :)


 Vill ni se mer loppisköp från sommaren? :)


5 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Ja det vill vi allt;) så snygg hylla...Kram

Vit poesi sa...

Hyllan är underbar!
Må så gott!
Kram Malin

Louise Alexandersson fotografier sa...

vilken fin hylla, sådana fynd gillar jag

kram

MADE BY JOHANNA LARSSON sa...

Nämen oj sååå fin! Loppisfynd är så kul och gör en så glad när man hittar nåt man gillar och kan använda. Billigt och bra! Gillar även ditt skrivbord i ett äldre inlägg. Fint!

Ida sa...

Fin hylla! Kom på att jag har en sådan där hylla med massor av små fack(egentligen en låda) som man hade på tryckeri förr, den borde jag plocka in från garaget.. Och ja,,jag vill gärna se fler loppisfynd, älskar loppisfynd!! Kram Ida