25 januari 2009Någon som smakat lavendeldrömmar? Leila har ett recept på sådana som verkar smarrigt. Jag brukade göra drömmar hos min mormor när jag var liten, roligast var det att skålla mandeln och sitta i köket och skjuta av skalet. Man träffade lite varstans!

Ska tydligen vara gott att smaksätta socker med lavendel också.. kanske man borde prova på? om inget annat så är dte iaf fint att ha i en glasburk:)
Hittade denna fina bilden på några av Leilas alla fina bakverk! (Du hittar fler av hennes recept här) Hon gör verkligen inga nyttigheter! Men det gör inte mig så mycket eftersom jag är ganska galen i onyttigheter. En vän till mig har en gång sagt att den minen jag gör när jag kommer på att jag har danskt winerbröd i frysen är den lyckligaste minen jag kan göra, sann lycka. Jag vet inte om det är så possitivt. Men i min familj kan man FIKA. Min sambo fikade aldrig innan han träffade mig, nu tycker jag han fikar för jämnan. Jag tycker därför vi slår ett slag för den gamla hederliga fikan.. haha:)


2 kommentarer:

HAGENS VITA VARDAG sa...

Hallå där vännen, du har "ett hjärta" att hämta hos mig = )
Kram Anna

Vitt och nött sa...

haha här har du en till som älskar onyttigheter!! Å visst är det underbart att fika!?? ;)

va gott det såg ut å lät. kanske man kanske skulle ta å testa! å visst är leilas cupcakes (bara namnet får mej fikasugen) helt underbart fina?

ha en skön kväll!
kram