27 januari 2009

Vad gör man om man heter Josefin och inte hittar en tillräckligt fin kalender? Jo man köper en ful och gör den fin:)
Dock kom tyget lite på smiskan när telefonen ringde men de är inte så mycket att göra åt. Jag köpte Tilda tyg på panduro och stärkte det med visilin(stavas det så?) för att sedan sy lite i det och till sist limma fats det i "pärmen" på boken.

10 kommentarer:

Vit poesi sa...

Jättesöt!!!

Anonym sa...

Vad tusan! Hade jag vetat att du hade kunnat göra en sån fin hade jag betalt dig för att göra en till mig!! Ses i morgon! Pusskrams

Två systrar sa...

Hej Goa Josefin! Tack snälla för din utmärkelse! Vad vi blev glada!! Vad fint du skrivit om oss, det värmde..vi har väl inte varit de flitigaste på bloggen för vi gör nämligen just som du...öppnar en butik! Du kommer få följa arbetet på bloggen! Stor stor kram...och du vi skulle väl fira med såna fina cupcakes som du visar lite längre ner:-) We love Leila!! / C&M

Beas sa...

Vad underbart vackert! Inspirerande! Jag tänker direkt på vad jag skulle kunna tänka mig att göra med mina anteckningsböcker och med barnen i skolan. Tack! :-)

För tre kolumner kan du söka på "blogcrowds" (om du går in på min blogg så har du nog en länk längst ner till vänster...efter alla bilder i den kolumnen) Jag går inte in där själv just nu eftersom min blogg är så långsam att ladda upp just nu...men klickar du där så kommer du dit direkt. Där hittar du den under "Minima" och koden klistrar du in under "HTML-kod" (men spar en kopia först på koden till din nuvarande blogg och FÖRHANDSGRANSKA efter att du lagt till den så du ser hur den ser ut. Spara även text på sidan om och lite bildupplägg och så för det kommer försvinna när du byter.

Lycka till!

Vitt och nött sa...

men va underbar! jättesöt!

visst är det fint? å som sagt för 99:- tycker ja det kan klassas som fynd :)

tack för dina fina kommentarer!
kram ellen

ps. hoppas att du kommer in på utbildningen!

Helene sa...

Det var baske mig den finaste kalendern jag sett!! Så söt! Vad duktig du är!

Kram Helene

HAGENS VITA VARDAG sa...

Du är ju helt otrolig, snacka om fröken pysslig!*leeer* Jättesöt!
Ha en bra dag, kramis Anna

HAGENS VITA VARDAG sa...

Hej igen vännen, du har en "fabulous chick" att hämta hos mig.
Kram Anna

www.nestorforlag.se sa...

Oj vad fint du fixade till det. Kram

Anonym sa...

Före och efter bilder är alltid trevligt också :D