13 februari 2009


Även om jag oftast skriver om inredning så älskar jag kläder i den sortens stil också så ibland får det bli lite klädbilder också:) Jag tyckte dessa olika färger blev så himla fina ihop på spegeln igår så jag passade på att fota när det var ljust! Siden klänningen längst till vänster är en klänning från Indiska i fjol. Klänning nr två hittade jag på rea hos Åhléns som har ett fint märke som jag gillar - Saint Tropez, klänningen kostade 1oo kr!!

Och längst till höger känner nog alla Odd Molly fantaster till. Det är min fina Odd molly tunika som jag fick i julklapp:) Under den hänger en slags underklänning med massa spetsar på som jag hittade på Joy. Joy är inte riktigt den typen av affär jag handlar i (inget illa menat) men gud så förvånad jag blev när jag gick förbi och såg denna och en massa andra fina kläder i samma stil!

Hoppas alla har en underbar FREEEDAAAG!! det är ju fredagen den 13 och min första tentadag, så jag bestämmer att jag ska ha tur hela dagen lång!


5 kommentarer:

Anonym sa...

Ljuvliga kläder! Färgerna är underbara tilsammans. Good luck på tentan.
Kram A-S

HAGENS VITA VARDAG sa...

Men hallå där! Här sitter jag och har lagt in ett inlägg ang. kläder på "JOY" och så surfar jag runt och in hos dig och läser ditt, ha ha, blir så full i skratt..du vet var jag menar..
Jättefint som vanligt Josefin!
Ha de så gott
Kramis

Jenny sa...

Hej Josefin! Tack för din gulliga kommentar hos mig! Ja, det här med kovinkadet är lite kul! Sambon undrade vad jag höll på med i början, speciellt när vi var ute o åkte MC o jag satt därbak o vinkade stup i kvarten*fniss*.
Vilka söta klänningar du visar, och servisen är ju urfin:)
Lycka till med tentorna o ha en fin helg,
kram Jenny

Cecilia sa...

Men åh så snygg Indiska-klänningen är! Den får mig att inse att man måste besöka den butiken oftare för att inte missa de skatter de har - och som ibland säljer slut mycket snabbt!

/Cecilia

Himlarum sa...

Åhh, jag fick riktigt ont i magen av dina klädbilder! En så´n där krampaktig vill-ha-känsla, du vet!
Gud så vackert! Nej, nu åker symaskinen fram! Blev så inspirerad!
Stor kram och tack för inspirationen på din vackra blogg!
Ann-Helen