13 mars 2009

Bilder: Kappahl

Hej allihopa! äntligen är det fredag!!!! Dock betyder det inte riktigt ledighet för min del men allt är iaf i ett lugnare tempo! Dessa fina rosstövlarna och den fina sjalen finns hos Kappahl så jag tänkte tipsa alla rosälskare! Vad roligt att ni tyckte att vår tvbänk var fin och att man inte såg tjocktvn så mycket (jag vet att ni sa det för att ni är så snälla)! Kanske ska berätta vad den kostade också!? HÅLL I ER....10 KR!!!!!!
Dock ska jag inte ta åt mig äran för detta fynd eftersom det var mamma som haffade den. Ni förstår den skulle kostat hela 20 kr men eftersom det var halva priset så kan ni snabbt räkna ut att det blev 10 kr.. det kan man kanske stå ut med!?

Jag tar tillbaka det där med vår i Skåne för sen började det blötsnöa istället! men fågelkvittret hörs ändå! Hoppas att ni alla har haft en riktigt bra vecka (även ni som inte har blogg såklart)! Lite senare har jag förhoppningsvis tid att kika in till er alla för att se vad som hännt i veckan!
Stor KRAM från mig!

2 kommentarer:

♥ Fyra årstider sa...

Jag stod och höll i dessa igår..men ska nog svänga förbi i veckan och köpa mig ett par stövlar..de var underbara.
Kram Lotta

Kerstin sa...

Åh, vilka underbara. Tur att man har lite trendspanare att lita till när man själv bara orkar klampa omkring i nätbutiker - tack!

Kramar Kerstin