23 juli 2009

Do things with passion or not at all- skylttillverkning

Hejsan!
Idag får ni se lite vad jag pysslat med i "morfars hus" några dagar. Fick för mig att jag också skulle prova på att texta skyltar och det var ju jätte roligt!! gjorde några skyltar till huset och någon till oss men sen blir resten presenter. Tycker det är en rolig sak att ge till någon som uppskattar mitt "icke fel fria pyssel" :)
Den uppmärksamma ser att jag glömt skriva ägg på kökstavlan med kladdkakerecept. Som tur är finns det plats kvar att skriva till. Det ser nästan ut som jag ställt upp skyltarna för att sälja men de var inte meningen. Den fina pallen har jag målat till mamma. Tycker den sortens pallar/stegar är så fina att sätta blommor på.

Krukan är för övrigt en vanlig kruka jag målat vit och sen dekorerat kanten med gammalt porslin som var krossat. Det är sedan fäst som vanlig mosaik. Jag har pysslat med lite annan mosaik som ni kanske får se en annan dag!

Vad pysslar ni med när vädret är trist och ni är lediga? Några roliga tips?

Ha det fint!

3 kommentarer:

Jenny sa...

Hej Josefin!
Du är verkligen en riktig pysslerska du:)
Brädorna är ju superfina!

Själv har jag knappt gått utanför dörren idag.Det har regnat hela tiden men nu är det uppehåll så jag ska ut o städa hönshuset innan de lägger sig för kvällen:)

Kramis Jenny

Malin sa...

Jättefint, duktig tjej ;)

Veronica sa...

Så himla fina!! =) Vad duktig du är!