21 juli 2009


Country home och sköna hem har de bästa sidorna för inspiration tycker jag! Det är trisst när tidningar inte förstår hur bra det är att man får en liten tjuvkik av tidningen på nätet med. Det gör ju bara att man vill köpa tidningen ännu mer! Gillar färgerna i dessa två bilder. Har alltid varit så emot mörkbrunt trä innan men nu börjar jag tycka om det, i liten dos och uppblandat med MYCKET vitt och gärna detaljer i blått, rött, rosa :)

5 kommentarer:

Malin sa...

miljöerna är så "vill-bo" -iga, ljuset, färgerna ( vitt ) osv. Jag vill även bo i senaste Sköna Hems omslag. ( Och i Norrgavelkatalogen vill jag bo )Knäpp.

Floralis sa...

Hej Josefin!
Jag prenumererade på Sköna Hem för flera år sedan men ledsnade på alla perfekta moderna hem. Alldeles nyligen upptäckte jag deras webbsida och bilder från reportage i tidningen och blev såld igen... : ))
Nu verkar dom blanda med olika inredningsstilar. Kul!
Tycker om dessa bilder... Jag gillar brunt mot allt det vita. Påminner mig lite om skånegårdar. Men allt med måtta så klart! : ))
Ha det gott!
/Anneli

Hemmet Är Min Borg sa...

så ljuvliga bilder
kram

Anonym sa...

Härliga bilder!!
Jag har gått en dekoratör utbildning och så är jag florist också..praktisera hos en stylist, så får du större grepp om branschen. Lycka till!

carina sa...

Vilka fina bilder...köket hade jag absolut inte sagt nej till.
Det där med mörkbrunt trä...för ett par år sedan var jag på jakt efter nytt käksbord och stolar.
Naturligtvis skulle det vara i vitt...
Hur som helst, det slutade med att jag köpte mörkbrunt bord med 6 stolar.
Har för övrigt ett rätt ljust kök, så det blev faktiskt rätt bra.
Man är ju inte sämre än att man kan ändra sig ibland, eller hur :)
Ha det fint!
Kramar //Carina