20 juli 2009

inspirerande pysselplatser

Bilder från countryhome

Tänkte ge er lite inspirationsbilder idag som jag gillar väldigt mycket! Både är bilder på en "arbetsplats" eller "pysselhörna". Jag tycker att omgivningen där man sitter och jobbar påverkar en jätte mycket och hoppas själv kunna göra en mer inspirerande pysselplats i nästa lägenhet (som jag hoppas snart kommer finnas mitt framför näsan) Kul idé på översta bilden att göra en anslagstavla av en gammal bricka! Nää.. nu började det regna här.. fruntimmersveckan.. vad är de för dumt påhitt?

1 kommentar:

mariaemb. sa...

Hej hej,
Nä för själva butiken har hon ingen hemsida för. Butiken är egentligen en verkstad tror jag för hon är florist men hon har saker hon säljer. Mycket gammal zink och så. Tyvärr köpte jag nog de två lampona hon hade ;) Hon har tre till med de har hon över sin arbetsbänk.

Om du kör vägen som går mellan Simris och Gislöv så kommer du att se det. Det är som en del av en liten gård med en liten liten grusplan till parkering. Det hänger en skylt vi vägen där det står Mother goose. Kommer du norr ifrån så ska du passera ett litet samhällle där vägen gör en kraftig böj precis efter en kyrka.

Lycko dig som har så nära dit! Jag sitter med bilderna och längtar tillbaka! Vi hörde faktiskt om den där pizzerian. Man måste tydligen beställa bord flera dagar i förväg. Men vi sa faktiskt att vi skulle ta den nästa gång! :D

Tack gulliga du för tipsen du funderat ut. :)

Hoppas du får en fin vecka. Kram Kram