15 juli 2009


Haha.. många människor skulle nog se detta 15 kronors FYND som rent skit, virke till en spis eller något annat oviktigt. Dessa personer har helt enkelt inte introducerats till min och många andras underbara shabby chic värld där detta är som guld. Jag väljer att se dem som mindre vetande men respekterar deras senaste köp på Mio :) Jag tycker denna skabbiga pinnastol är otroligt vacker och därför sparar jag den till ett kök som ska finnas i nästa lägenhet som jag hoppas inte finns allt för långt fram i framtiden...

5 kommentarer:

eva sa...

hej! håller med dig den är otroligt vacker!! kram

Hemmet Är Min Borg sa...

dem stolarna är ju jättefina ju
kramis

Jenny sa...

Hej Josefin!
Håller helt med dig, stolen är ljuuvlig! Åkte faktiskt förbi en Miobutik idag o tänkte att där finns inte så mycket för mig;)

Ha det bra,

Kram Jenny

mariaemb. sa...

Hej, vilken vacker stol! Helt i min smak.

Jag läste ju dina tips lite sent eftersom vi är hemma nu men det roliga är att jag faktiskt besökt alla och de liggar på min lista av favoriter. Vi kom däremot lite sent till den loppisen så det var bara ett fåtal bord kvar. Butiken i ystad var ju helt underbar! Hittade dit av en slump för som du sa så låg den ju lite gömd. Hittade riktigt fina spetsar där. Jag tror att du menar Österlenkryddor, jag var där och det var litet med väldigt mysigt. Deras lavendelfält var såååå härftigt. Passa på att åka dit nu medans det blommar! Jag köpte ett stort knippe med nyplockade lavendelblommor. Härligt!

Jag ska tipsa dig om en jättefin butik också, Mother Goose heter den och ligger på vägen mellan Simris och Gislöv. Det är inte så stort men hon hade så mycket fint! Gamla zinksaker och vackra gamla äppellådor. Fyndade två gamla industrilampor också ;) Kan va värt att svänga förbi om du är i svängarna.

Stor kram på dig!

Floralis sa...

Halloj!
Du får mig att skratta med ditt inlägg... : )) Tänk så vacker stol och kostar bara 15 kronor. Ett FYND i mina ögon. Det är bra att inte alla vet om det så att vi får behålla dessa skönheter för oss själva eller hur?
Låt dom handla på Mio och bli ruinerade på kuppen.
Den här stolen är nog bekväm också... : ))
Ha det gott!
/Anneli