4 juli 2009


Usch vad mörka bilderna blev! Tänkte bara visa en rolig idé jag kom på efter att jag gjort flädersaft. Jag letade upp en bild på internet från en gammal flora med fläderblommor. Tyckte det var ett lite roligt sätt att göra etiketter på.
Idag har jag hittat roliga saker på loppis och förhoppningsvis imorgon också :)
Det är så konstigt för de senaste två veckorna har det känts som man bott vid medelhavet trots att det bara är Lund. Jag gick här och lyckades intala mig själv att jag var på utlandssemester.. fram tills igår kväll när jag upptäckte att jag borde städat för flera dagar sen.. städning brukar man slippa på semestern. Så nu är jag tillbaka i verkligheten! :)

9 kommentarer:

Jenny sa...

Hej Josefin!
Vilka fina flaskor med flädersaft!!

Ha en skön lördagkväll,
Kram Jenny

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

God Morgon!!!

Ville bara kika in...så fina flaskor med hemgjord saft!!!
Fint med ettiketten!
Själv ska jag ut med kidsen här o plocka jordgubbar..sen bär det av hemmåt för att göra jordgubbs saft...de tycker den är så god!!

Ha en jätteskön söndag!
~♥Millemamman-Kramar♥~

Anonym sa...

Hahaha... låtsas att du kallar på rommservice..byt roll för en stund..och sen tillbaka, så kan du klaga lite på städerskan..ja det blir ju du själv förstås..men det kan ju vara kul att tillfälligt ha en dubbelnatur...eller?? Äsch, jag har nog fått solsting!:-)

Mitt jobb är superkul!! Älskar det! Men alla jobb har ju en tråkig baksida..att vara egenföretagare betyder pappers arbete, och det är inte min starkaste sida...;-)

Ha en underbar sommar du med!! :-)

Sussi sa...

Så fina flaskor du fixat!
Din mamma har verkligen underbara rosor...
Stövlarna hos mig fick jag i morsdags present för några år sedan, så jag vet inte vart dom är köpta. Det är våran hund Arrak som syns på endel bilder.
Sköt om dig,
Tingeling Sussi

Millas hem sa...

Kollade in dina rea kläder...superfina!
Riktigt bra köp!

Kram Camilla

mariaemb. sa...

Vilke kul idé! Jag har 5 liter flädersaft som står i kylskåpet hemma och drar. Jag tror den är färdig tills dess att vi kommer hem imorgon kväll! :D

Otroligt vackert med lavendel. Lyckigt att ha en hel handfull så där. Själv får jag njuta av min i krukan på balkongen.

Haha, städning är ju aldrig kul men tyvärr verkar det ju som att regnväder väntas i veckan. Då brukar man kunna underhålla sig själv med sådana sysslor.

Kram på dig!

mariaemb. sa...

Mysigt! Det är skönt att få bli lite bortskämd av Ma och Pa emellanåt. Jag vill JÄTTEGÄRNA ha tips!!! Kan tänka att du känner till en hel del guldkorn så du får jättegärna dela med dig av ditt lager! :D Hoppas du har det fint!
Kram

carina sa...

Hejsan!
Vilka jättefina saftflaskor du har fixat till.
Bra idè med etiketterna...man kan hitta det mesta på internet.
Ha en fin helg!
Kramar/Carina

Anonym sa...

成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖