4 juli 2009






Usch vad mörka bilderna blev! Tänkte bara visa en rolig idé jag kom på efter att jag gjort flädersaft. Jag letade upp en bild på internet från en gammal flora med fläderblommor. Tyckte det var ett lite roligt sätt att göra etiketter på.
Idag har jag hittat roliga saker på loppis och förhoppningsvis imorgon också :)
Det är så konstigt för de senaste två veckorna har det känts som man bott vid medelhavet trots att det bara är Lund. Jag gick här och lyckades intala mig själv att jag var på utlandssemester.. fram tills igår kväll när jag upptäckte att jag borde städat för flera dagar sen.. städning brukar man slippa på semestern. Så nu är jag tillbaka i verkligheten! :)

8 kommentarer:

Jenny sa...

Hej Josefin!
Vilka fina flaskor med flädersaft!!

Ha en skön lördagkväll,
Kram Jenny

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

God Morgon!!!

Ville bara kika in...så fina flaskor med hemgjord saft!!!
Fint med ettiketten!
Själv ska jag ut med kidsen här o plocka jordgubbar..sen bär det av hemmåt för att göra jordgubbs saft...de tycker den är så god!!

Ha en jätteskön söndag!
~♥Millemamman-Kramar♥~

Anonym sa...

Hahaha... låtsas att du kallar på rommservice..byt roll för en stund..och sen tillbaka, så kan du klaga lite på städerskan..ja det blir ju du själv förstås..men det kan ju vara kul att tillfälligt ha en dubbelnatur...eller?? Äsch, jag har nog fått solsting!:-)

Mitt jobb är superkul!! Älskar det! Men alla jobb har ju en tråkig baksida..att vara egenföretagare betyder pappers arbete, och det är inte min starkaste sida...;-)

Ha en underbar sommar du med!! :-)

Sussi sa...

Så fina flaskor du fixat!
Din mamma har verkligen underbara rosor...
Stövlarna hos mig fick jag i morsdags present för några år sedan, så jag vet inte vart dom är köpta. Det är våran hund Arrak som syns på endel bilder.
Sköt om dig,
Tingeling Sussi

Millas hem sa...

Kollade in dina rea kläder...superfina!
Riktigt bra köp!

Kram Camilla

mariaemb. sa...

Vilke kul idé! Jag har 5 liter flädersaft som står i kylskåpet hemma och drar. Jag tror den är färdig tills dess att vi kommer hem imorgon kväll! :D

Otroligt vackert med lavendel. Lyckigt att ha en hel handfull så där. Själv får jag njuta av min i krukan på balkongen.

Haha, städning är ju aldrig kul men tyvärr verkar det ju som att regnväder väntas i veckan. Då brukar man kunna underhålla sig själv med sådana sysslor.

Kram på dig!

mariaemb. sa...

Mysigt! Det är skönt att få bli lite bortskämd av Ma och Pa emellanåt. Jag vill JÄTTEGÄRNA ha tips!!! Kan tänka att du känner till en hel del guldkorn så du får jättegärna dela med dig av ditt lager! :D Hoppas du har det fint!
Kram

carina sa...

Hejsan!
Vilka jättefina saftflaskor du har fixat till.
Bra idè med etiketterna...man kan hitta det mesta på internet.
Ha en fin helg!
Kramar/Carina