12 september 2009

svarta detaljer
Hejsan!
Idag har jag varit på jobbintervju på mina drömmars extrajobb. Jag är så lycklig över att jag blev en av de som blev utvalda till intervju så jag ler mest hela tiden! Dock hade jag blivit ännu gladare om de ringer å säger att jag går vidare till nästa intervju med, men de får vi helt enkelt se!

I veckan har jag köpt lite mörkare detaljer här hemma! en ny duk till bordet (som jag verkligen vill byta ut, bordet alltså), ljus och en "ny" bricka. Mindes inte om jag visat skylten innan som jag berättade om i sommras. Som sambon köpte på loppis (rättare sagt jag som betalade för att jag var så lycklig). Älskar mina svartbruna hattaskar och den lilla väskan! de ligger fint uppe på skåpet jag också fixade i sommras. Dock är det inte helt klart. Det ska få upp ett tyg framför alla böcker också så det blir ett lite lugnare intryck!

I bakgrunden i hörnskåpet ser man en liten kik av en namsdagspresent jag fick av mamma för ett tag sen! en så himla fin soppskål!

Kram på er! ha det finfint! Nu ska jag strax på mysmiddag!5 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Å vad roligt, håller tummarna!

Finfina detaljer! Visst är det fint med svart och brunt.

kram

Emmas vita drömmar ♥ sa...

Snyggt med svarta detaljer, det blir lite "tuffare".
Jag älskar oxå hattaskar och har en likadan svart och en röd, är hela tiden på jakt efter nya. =)

Kramen

Emelie sa...

Älskar hattaskar! Visst är de ljuvliga på något mystiskt romantiskt från svunna tider eller så, ja jag vet itne riktigt - men underbara! *ler*

helena /franska liljan sa...

så snyggt med svarta detaljer i ett vitt / ljust hem :-)

Helena /franska liljan

AkH sa...

Vad spännande med jobbintervjun, jag håller tummarna för att du kommer vidare!
Fint med det svarta på bordet och i bakgrunden såg jag att du hade mycket vitt, vackert med små "öar" i olika färger som även passar fint ihop!
Fortsatt fin dag!
Anna-Karin
livetharochnu-akh