10 oktober 2009

Höstmys inne och ute


Hej mina vänner!
Hur är det med er? Jag håller på med en form av tentamen som är väldigt rolig! Vi gör vår "drömbutik" i skokartongsformat. Ni ska få se det färdiga resultatet på fredag! Varenda liten detalj man har kommer till användning och gud vad det tar tid att göra allt smått! men kul är det!

Idag har jag höstpyntat lite här hemma! när man inte har en vacker trädgård att kika ut på utan bara en grå loftgång att passera varje dag så får man göra vad man kan!

Jag älskar verkligen alla höstfärger som finns nu! Jag tror att man har stort behov av att ta in naturens färger så att man kan piggas upp! Mitt mini arrangemang utanför dörren är egentligen inte klart.. hade en tanke om att jag skulle hitta lila morötter som skulle ligga på betongbladet tillsammans med oranga morötter. Men det visade sig vara svårt att hitta!

På nedersta bilden ser ni en girlang av blad som jag gjorde efter inspiration från Dona (Kika in hos henne om du vill se mer fin höstinspiration). Hon hade gjort en hel krans på samma sätt som jag gjorde girlangen. Det behövs mängder av löv och en ståltråd som man sedan trär dem på. Vill man så kan man trä dem dubbla som jag gjort.

Tyckte det blev en fin och mysig höstdetalj på mitt fönster!
Nu ska jag kika in hos er och se vad ni höstpysslar med!

5 kommentarer:

Emelie sa...

Så mysigt med allt höstpyssel! Det är så det kliar i fingrarna och man vill hinna med så mycket! Ha en skön helg!

(ska bli spännande att se ditt skokartongsprojekt...)

Malin sa...

hej, visst är det tråkigt att inte ha en trädgård!? jag skulle vilja ha typ storlek som en radhustäppa iallafall att fixa och dona på. Girlangen var fin, ska ge mig på en sådan oxå tror jag. Ska bladen vara torra eller mjuka när du trär dem?

Unknown sa...

Tack snälla för lyckönskningarna:-)
Vilka fint höstpyssel du gjort, jag skall nog ta mig i kragen och binda en krans jag också, det är så vackert.
Spännande med din utbildning och lycka till med minibutiken.
Kram

Cecilia sa...

Åh vilka härliga höstarrangemang! Jag är också helt tagen av de vackra höstfärgerna i naturen, i år igen!

Dona blogg sa...

Men åh, tack för att du länkar till mig :)
Kram!