25 oktober 2009

Udda stolar

Tänk att jag missat trenden med udda stolar.. I veckan när jag skulle fotografera ett svenskt hem för att redovisa detta i skolan så var jag hemma hos två vänner som har en jätte fin och mysig lägenhet. För ungefär ett år sen när de flyttade in så hade de en idé om att ha udda stolar kring deras matbord. Rolig idé tycker jag som jag ända tills nu i helgen trodde var en unik idé. Men de visade sig att flertal av de som fotograferat svenska hem kunde visa denna trend!

Rolig idé tycker jag! Ger ett lite avslappnat intryck, är lite kreativare och kanske mer inbjudande? Ovanför har ni två olika stilar med udda stolar! Översta bilden kommer från allt i hemmet och andra bilden kommer från sköna hem

Känner ni någon som medvetet valt att ha udda stolar?


4 kommentarer:

AkH sa...

Har länge tyckt om det, har sett en del gamla kaféer som haft det- jättemysigt! Visste dock inte att det var inne just nu, men fint är det och bra att kunna ta vara på sådant som andra inte vill ha längre. Fin bild, ser mysigt ut!
Kram Anna-Karin
livetharochnu-akh

Dona blogg sa...

Jo, minsann - jag har också noterat det :)
Tänk jag var modern redan för tio år sedan. Då hade vi en härlig blandning av pinnstolar runt bordet. Flest vita, en svart, ofta en röd också någon brun.

Har funderat på att göra något liknande igen...

KRAM till dig!

n o r d i n g å r d e n sa...

Ja, udda stolar är verkligen snyggt. I rätt kök. Ät det ett "stökigt" kök i övrigt tycker jag det kan vara fint om de är någotsånär lika men är det stilrent o modernt är det verkligen läckert med udda stolar!
jag måste ligga mittemellan för jag har fyra stolar varav två är olik de andra: )

Lycka till med dekoratörsutbildningen, så himla kul och spännade!!

Mari, obs, jag har ny adress nu, fd Guldkant på Livet

AkH sa...

Hej, vill önska dig en trevlig helg och även tala om att jag har bytt blogg från livetharochnu-akh till hemochting.blogspot.com
Det skulle vara roligt om du ville följa mig här nu istället!
Må gott, kram!
Anna-Karin
hemochting