23 oktober 2009

White christmasMartha Stewart

Jag vet att ni tänker att jag är så tidigt på det.. men på lördag är det ju två månader till julafton! Vilket innebär att det snart är lagligt att börja pyssla!

Var inne och kikade på lite julpyssel på Martha Stewarts sida! Gillade de söta julkorten och den fina fönsterdekorationen som man lätt kan göra av gamla dukar! Tror faktiskt jag ska prova det.. vet dock inte riktigt hur jag ska stärka dem? Jag förstod inte riktigt vad för sorts limm de stod i beskrivningen att de använde.. man kanske kan ta socker och vatten?


4 kommentarer:

Ru Hedefalk sa...

Dom är ursöta! Förra julen gjorde jag och mamma såna dukar och hängde i fönstren, vi använde potatisstärkelse och vatten.

Kram

AkH sa...

Fina kort och fönsterdekoration. Har varit inne en hel del på Martha Stewart men nu var det ett tag sedan. Tack för tipset! Ha en skön söndag!
Anna-Karin
livetharochnu-akh

Luiza sa...

Hej, vännen!
Kul att se dig igen=).
Vilka fina kort du hittat. Ditt förra inlägg har också riktigt inspirerande bilder.

Ja, jag kände mig lite tidigt ute, men jag fick så mycket inspiration, så jag var bara tvungen. Så tränar jag inför en pyssel dag med A:s brors barn, och då måste man nästan ha lite på "lager", hehe.

Jag har gjort en advents kalender, men den är inte riktigt klar än, så den får vänta med att bli uppvisad... Jag hoppas den blir riktigt söt , när den blir klar. En lucka för varje dag, och det är där skon klämmer, jag vet inte vad jag ska hitta på bakom luckorna, du kanske har något tips...

carina sa...

Hej Josefin!!
Jätte roligt att få besöka dig igen.
Jag har haft minst sagt ett långt blogg uppehåll.
Nu är jag på gång igen och då är du en av de första jag besöker.
Vad jätteroligt att du börjat en sådan spännande utbildning.
Ska bli intressant att få följa dina skoluppgifter.
Kramar till Dig//Carina