23 november 2009

Åhléns jul
Ganska ofta förvånar åhléns mig! Ni som inte varit inne och sett deras underbara julbilder stylade av Jimmy Schönning borde verkligen gör det här. Ser precis så mysigt och lagom juligt, lantligt och traditionellt ut som jag tycker är fint!
Jag ska nog kopiera idén med att använda damajanen till julgransfot - väldigt mycket finare! och borde fungera bra när man brukar ha en liten gran som vi!

Idag längtar jag så till helgen som ska ge riktigt mycket julstämning. Först kundevent med adventsmingel på Noa och sen på söndag den efterlängtad julmarknaden i Lund!


7 kommentarer:

Emelie sa...

Visst smyger julstämningen inpå nu...mysigt!
Härliga bilder från Åhlens.
Vi hade julpremiär i torsdags i butiken där jag håller till, det var riktigt mysigt coh så mycket folk!
Ha det gott!
Kram emelie

Malin sa...

Jag glömmer jämt bort Åhlens, de är inte dåliga. Ska hoppa bort dit när lönen kommer på onsdag. Du får visa bilder när du har adventspimpat hemma, ha det gott så länge. Kram Malin

Ellinor sa...

Hej Josefine! Hoppas allt är väl med Dig! Tyckte jag såg Dig på NoaNoa på Entré en dag när jag susade förbi!? Kommer in o hälsar nästa gång jag ser Dig! Härlig blogg Du har, väldigt inspirerande! Här är en länk som jag brukar kika på ibland - goa idéer - http://husmusen.blogg.se/category/pyssel.html!!
Ha det gott!
KRAM Ellinor (från socionomklassen :D)

Ellinor sa...

Typiskt mig att länka lite sådär lagom fel gaah!!

Här var länken jag menade, kanske du redan varit inne på tidigare!! http://www.trendenser.se/

Veronica sa...

Håller med! De har jättefina saker! Har blivit helt kär i en kudde där, men kan inte hitta någon motivering för att köpa de, och tro mig jag har försökt! Haha!

Jenny sa...

Hej Josefin!
Härliga bilder från Åhléns!

Ha en trevlig kväll:)

Kram Jenny

Annalisa - LISA LIBELLE sa...

Hello Josephine! Very nice pictures...so pure!
Big hug, Lisa Libelle