20 november 2009

Prickigt värre
Hej mina vänner!
Idag skiner solen över skåne! Men vart tar veckorna vägen egentligen? Inte mycket tid till pyssel numera men en krans blev gjord i veckan! det söta prickiga bandet köpte jag på panduro. Hittade den fina prickiga lådan på systrarna grene för ett tag sen. Gulligt att ge bort en krans i en sådan söt låda till någon som behöver bli glad. Eller så kan man göra sig själv lite glad som jag gjort!

Har ni börjat fundera på julklappar? En söt julklapp kan vara att hitta en fin låda och lägga kort i den eller annat kul!

Idag ska jag se Winnerbäck (har ståplats och hoppas till gud att ingen går emot min "svinissprutanarm") Hoppas ni alla får en mysig fredag! I helgen hoppas jag hinna besöka er med!!


4 kommentarer:

Malin sa...

hej J, hoppas att konserten blir ösig (och att den blir av över huvud taget - han har ju haft lite bad luck den killen )fin krans du har gjort, jag har pysslat till två stycken idag, en i lingonris och den andra i granris. Jag lovar att P kommer att tycka att det är för tidigt för det redan men han får finna sig i det he he. Ha det gott, kram Malin

Systrars söta sa...

Hejsan, gud så fin krans i låda...blev så glad när jag såg den..:-) Ha det gott kat

Jeanette sa...

hejsan
verkligen snygg krans, du får gärna skicka lite sol till mig här i skaraborg för här är det så grått idag ,lite snö skadar inte tycker jag
ha en skön dag
kramis

Annika Christensen sa...

Älskar prickigt!!
Även i kläder.
annika