20 april 2010

Bild: Eva Lindh


Bild: Eva Lindh


Bild: Eva Lindh

Åh.. jag vet att jag sagt det hundra gånger men jag älskar Eva Lindhs bilder. De ger mig stor inspiration! Dessa bilderna har hon stylat för Plaza.

Klänningen på översta bilden liknar en klänning jag har.. Ibland skulle jag vilja visa mer kläder här i bloggen men jag vet inte om ni vill se det? Ni kan väl svara om ni har lust!

Överlag är ni ganska många som kikar in här rätt ofta men som aldrig vill kommentera.. Jag är själv inte så bra på att kommentera runt på bloggar numera och tycker att man ska få gå in här utan krav på att skriva något.. Men det är klart att det hade varit trevligt att ni som inte har blogg hade kommenterat så att jag vet vilka ni är!


Kram på er!

7 kommentarer:

På landet vid havet sa...

Oooh...vilka vackra bilder!!

Jag har inget emot att du visar mera kläder. Själv är jag ganska dålig på att shoppa just kläder, så lite inspiration sitter aldrig fel! =)

Kram Mia

På landet vid havet sa...

Hej igen..Kikade in på Eva Lindhs hemsida/portfolio. Så fint att man knappt vet var man ska ta vägen..haha. Tack för tippset!

Trevlig kväll!

Anonym sa...

visa på du, jag gillar det mesta du gör, speciellt pyssel och inredning. Kram Malin Björling/Körsbär

bykerstin o. butikblandannat sa...

Håller med, hon är grymt bra och inspirerande. Fotografen som ofta fotar hennes jobb till Lantliv, Eva Kern, är också fantastiskt duktig.Vi har samma smak : Visa gärna kläder också, jag gillar kombon inredning/kläder! Kram Kerstin

Sara sa...

Det är klart vi vill se kläder! Jag tittar in hos dig ganska ofta men man är ju så dålig på och kommentera fast man vet hur kul det är när någon säger något innan dom "går". jättefin blogg och jag ser fram mot dina klädinlägg :)

Sara

C sa...

Det är bara kul med lite klädinspiration ibland, så visa på du! Det är ju din blogg, så det är du som bestämmer innehållet!! Jag brukar kika in lite nu och då, men jag är dålig på att kommentera...

C

Dona blogg sa...

Hej du!
Underbara bilder :)
Kläder är också kul, tycker jag. Det ser jag gärna på din blogg!

Kram Pernilla

Ps. Jag förstod också försent att det var du som satt runt fikabordet på Allas. Hoppas vi får tillfälle att hälsa ordentligt vid något annat tillfälle!