15 juni 2010

Midsommarspecial


STORT midsommarspecial...

1955..
Fick de söta tidningarna av mamma eftersom hon tyckte det var lite kul att det var Allas tidningar (där jag gjorde praktik). På andra bilden kan ni se hur man skulle vara klädd en midsommar 1955.. och på sista bilden - hur du skulle se ut på badstranden! Badkläderna är inte långt ifrån vad man kan hitta i vissa butiker idag.

3 kommentarer:

Living up North sa...

Nej men vilken skatt! Så jättefina och klassiska bilder från de gamla tidningarna.

Emelie sa...

Så fint du gjort josefin! =) Kul med förändring...

Här händer det mycket och vi packar upp för fullt. Njutningen av att äntligen få bo i hus märks hos oss alla. Min son springer ut och in och älskar det...Han är sprudlande glad och det är värt så mycket.

Ha det gott och njut sommaren!
kram emelie

Maria sa...

Härligt!! Nä, bikinin liknar faktiskt mycket de modeller som verkar vara inne i år! Underbara rosor du visar! Det låter ju helt klart som ett fynd att köpa "gårdagens" för 15 kr!! Om inte annat kan man ju klippa av dem, sätta i glas och ställa på toaletten! :)

Jo det är kattungarna på gården. Gården är ju den gården/huset(en) där min mamma numer bor permanent. Förr hade de en lägenhet i stan också så då fick gården heta "Gården". :)

Tyvärr blir det nog ingen österlenresa i år. :( J jobbar uppe i Pite så de blir en hel del resor norröver för mig i år i stället. Men jag blev ju fullkomligt förälskad i Österlen så det kanske blir en resa dit nästa år! Hoppas! :)Vad har du för planer i sommar?

KRAM!