3 augusti 2010

Vigsel

Bild: Dan Lindgren


Övriga bilder: Jag

Med undan tag för denna bild.. som någon tagit med min kamera?
Internet jobbar inte riktigt på min sida om man säger så. Men till slut fick jag upp några bilder från vigseln! Svärmor Inga-Britt gifte sig med Erland. Inbjudningarna kom via facebook i början av sommaren och där uppmanades vänner som ville att ta med sig sin picknick och befinna sig vid klipporna vid Vårhallarna på Österlen i lördags. De ville ha ett enkelt bröllop med mycket vänner. Tänka sig att de hade turen med sig för solen sken hela tiden!

Jag hade med stor glädje fått uppgiften att göra bukett till brud och två små till vi två andra tjejer. Jag gjorde en stor bukett till bruden med hortensia, vita rosor och murgröna. Det var en liten bit att gå ner till klippan och strax innan bestämde vi tjejer oss för att slänga skorna. Vänner till dem spelade och på väg ner mot klipporna gick följde vi en av deras vänner som spelade på ett mysigt instrument som jag inte riktigt kan namnge.

Väl nere blev det en enkel med fin vigsel med fin musik. Ett hundratal vänner picknickade sedan på klipporna tillsammans med brudparet.

På den första bilden ser ni när vi gick ner till klipporna, fick tjuva bilden från en gäst vid namn Dan Lindgren då jag inte själv kunde fotografera.

Störst av allt är kärleken.


Inga kommentarer: