23 september 2010

Boråstapeter och Dolda jobbHallå!
Dagarna försvinner alldeles för snabbt. Det finns så mycket kul man kan göra men så lite tid. I skolan har vi nu gått in i sista kursen innan det är dags för lärande i arbete s.k LIA. Vilket kan liknas med praktik. Jag har fått ett kul uppdrag under mina 9 veckors praktik i en inredningsbutik i Lund och letar fortfarande efter ett till ställe som kan ha användning av mig!

I skolan hade vi en otroligt intressant föreläsning om "dolda jobb" och hur rekryteringen till arbeten kommer att ske i framtiden med hjälp av internet. Vi fick många råd och tips om hur man kan visa sig mer på nätet och vilka fördelar detta har. Otroligt inspirerande! Om ni är mer intresserade av detta berättar jag gärna mer eller så kan ni gå in på Dolda jobbs sida eller gå med i facebookgruppen.

Kikade på boråstapeters underbara inspirationsbilder och valde ut mina favoriter Falsterbo och Anna (såklart! det heter jag ju i andra namn) Önskar att vi inte bodde i hyres.. då hade jag tapetserat en vägg i sovrummet med en annorlunda tapet. Även om den trenden är över sen länge.

2 kommentarer:

Huset utanför stan sa...

Oj, vilken intressant föreläsning! Rekrytering tar ju mycket resurser så det är ju logiskt att även det effektiviseras.Det tjänar nog både arbetsgivarna och den arbetssökande på!

Superfina tapeter du valt ut! Jag är också sugen på en ny tapet... hihi, ja en tapet över huvud taget. Här hemma har vi bara vita väggar. Gillar helvitt på sommaren men nu när man vill burra in sig lite så vore det ju mysigt med en tapet som gör det mer ombonat! Ska nog också ta en kik på Boråstapeters sortiment! Tack för tipset! Kram

Noamaja sa...

Jaa visst är det härligt med tapeter! Jag tänker nog att en viss typ av fondväggstrend äv över men tapeter tror jag har kommit tillbaka för att stanna! Nu får, kan och vill vi blanda och jag tror att vi målar om och fixar så mycket mer i våra hem nu än för kanske 20 år sen så man kan kosta på sig att våga lite.

Eller vad tror du?;-)

Tack för fin inspiration och ha ett fint veckoslut!

Kram,
Anna