10 december 2010

Julskyltfönster


Vi var flertalet butiker som sammarbetade. Noa Noa, Triumph, Kahls, Ur och Pen, Guldfynd, Akademibokhandeln och Scorett. Det var en helt ny utmaning för mig att få in olika sorters produkter inom helt olika områden i samma fönster. Vårt största problem var att vi hade två olika typer av dockor. Då kom en av tjejerna på att vi skulle göra en delning mellan de olika dockorna. Det som var viktigast för oss i detta fall var att det blev en tydlig linje mellan de två olika "stilarna" och som alltid så måste man göra det övertygande för kunden. För att göra detta sprayade vi halva granen och klädde i två helt olika sorters pynt på var sida. Vänster sida fick bli den barnsligare julsidan med galnare färger medan den högra fick bli vuxen nyårsafton där färgerna gick i guld, silver och svart (fråga mig inte om vad de där avklädda dockorna sysslar med på nyår, vi skämtade om att de gick på swingersfester)



Vi gjorde fönstret med väldigt lite medel. Vi hade mycket produkter men inga props som det man använder i fönster heter. Det vi använde oss av fick vi själva bekosta eller hittade i våra egna gömmor. Vi blev nöjda efter en hel dags arbete i ett fullständigt iskallt skyltfönster med snöstorm utanför. Känseln i fötterna försvann snabbt kan jag säga!



Om du bor i Malmöområdet så borde du gå dit och kika på alla fina fönster! Man kan även sms rösta på sin favorit! Fönsterna finns på utsidan och vill man rösta på vårt smsar man till 72456 och skriver SKYLT mellanslag 3.
Alla som röstar är med och tävlar om ett presentkort på Entré på 1500 kr.

Josefin

1 kommentar:

Lollo sa...

Fina skyltfönster!