10 februari 2011

Kalender och mobilfodral
Tog fram symaskinen efter att ha handlat lite tyger på Stoff och stil. Brukar ju sedan några år tillbaka klä in min kalender i tyg så jag gjorde det ännu en gång men denna gång fick mobilen matchande fodral :) Jag gillar den vårgröna färgen som blandas med de turkosa och rosa.. såklart!

(Och mormor.. jag blev inte ovänn med symaskinen en endaste gång.. hittade instruktionsboken och även om jag inte är så mycket för instruktionsböcker så får jag väl ändå erkänna att det är bra att läsa ibland)

Tänkte prova med att lägga upp en spotifylista här om jag kan. Det är en perfekt lista med lugn och lite små sorglig musik som är perfekt när man småpysslar hemma i tråkigt februariväder! Veronica, du lär gilla den!

Kram på er och tack för att ni besöker mig!

För att se mer hemmagjort av andra besök Fabriken som denna veckan har tisdagstemat "Handmade by me"


3 kommentarer:

Petra / Popetotrora sa...

Fantastiskt sött! VIlken rolig och bra idé att klä in kalendern i tyg! :-)

Veronica sa...

Så himla fina =) Du är duktig! Ett sånt mobilfodral till min kära iphone kanske man skulle knåpa ihop? (haha, har iofs några andra saker som jag skulle ha sytt i några månader som jag kanske ska göra först.. =p) Mitt spotify funkar inte som det ska så har inte kunnat lyssna på listan, men känner jag dig rätt så har du koll på min musiksmak vid det här laget =P Kramar!

Maaike sa...

This is gorgeous Josefin. Love the fabric together with the ribbon!
Love, Maaike