11 februari 2011

Livet å sånt

Den vackra koppen har jag fått från mina fina jobbarkompisar i 25 årspresent!


Det är mycket tankar i mitt huvud för tillfället. Det händer så mycket. I juni är det deffinitivt slut med pluggande. 12 års grundskola, 3,5 års högskola och 2 års yrkeshögskola.. Det är mycket blandade känslor, befriande och spännande men också lite panik känslor. Vad är jag när jag inte är studenten längre? Det är ju nu det börjar på riktigt. Men jag har svårt att förlika mig med tanken att jag aldrig mer kommer att läsa en endaste kurs mer. Jag är så tacksam för dagen då min sambo tvingade upp mig ur sängen och sa att jag skulle gå och göra "testerna" till min utbildning till visual merchandiser. Jag har aldrig mått sådär illa i hela mitt liv.  Tänk om jag inte hade gått upp ur sängen!? Då hade jag aldrig fått så mycket av det som jag har idag. Jag fick ett extrajobb i en butik som jag alltid drömt om, den bästa chefen och jobbarkompisarna, jag har fått utlopp för all kreativitet med härliga klasskompisar i skolan med samma intressen som mig! Om en vecka börjar jag göra mitt examensarbete där jag ska göra tre reportage för tidningar. Jag kan knappt tro att det är sant! Kanske därför jag nu blir nästintill panikslagen. Är det på riktigt?
Och ovanpå allt detta har jag vänner som säger precis det man vill höra.

Vad vill jag då säga? jo.. detta säger jag lika mycket för min egen skull. Du ska alltid tro att du är något för det är alla! Sluta aldrig drömma men fastna inte i drömmen heller. Slutligen.. man har inte tur.. man är bra!

Eric ♥

2 kommentarer:

Petra / Popetotrora sa...

Ja, men visst är det lite läskigt när man står inför nya saker och förändringar... men också härligt och spännande!!

Och vad kul att du ska göra reportage för tre tidningar! :-)

Emelie sa...

Tänk att ha kommit så långt på sin dröm. Visst är det läskigt och svårt att vara i men tänk på allt det underbara. Allt du fått, allt du lärt, allt du gett, allt du förmått. Så mycket du vunnit och som du alltid kommer ha med dig! Nu öppnar sig världen och det är läskigt! MEn jag är säker och övertygas att världen ligger för din fötter. Tänk bara vilket roligt examensarbete som ligger framför dig. NJUT NJUT NJUT och ha ROLIGT!

kram och Grattis!
Emelie